Mutlubirannee Kızlar 34 haftamdayım. Ve bugün temizlikçi tuttum eve ama çok ayakta kaldım bende yardım ettim bir yandan. Çok inceye girdik. Şuan belimi kollarımı hissetmiyorum ağrıdan. Wcye kalkarken heryerime iğneler batıyo gibi ağrıyo. Ne yapsam iyi gelir?
Selin2 Mutlubirannee parol ya da minoset icebilirsiniz ağrılar için doktorum bel agrilarim icin sadece bunları izin vermişti insallah hemen geçer agrilariniz rabbim sifa versin ☺️🙏🏻
Asyakuzusu Mutlubirannee Canım 2 kişi gelselermiş madem dip köşe olacak. Sen yaptıktam sonra temizlikçinim anlamı ne
badecanisik Mutlubirannee sıcak bir duş tavsiye edebilirim. Ağrı kesiciler sadece ağrıyı hissetmemenizi sağlar ve siz bunun rahatlığıyla daha fazla yüklenip incitebilirsiniz. hiçbir vucut ağrımı baskılamam yıllaaar önce gittiğim fizik tedavi doktorunun önerisiydi kulağıma küpe oldu…
Selin2 Gozdeeb son aylarda sıcak duş kesinlikle önerilmiyor damarları gevsetip erken dogum riski yapabilir diye, o yüzden ılık almanızı nolur nolmaz tavsiye ederim sevgilerimle🌹🙏🏻
Mutlubirannee Asyakuzusu Belki saçma gelicek ama annem ve kuzenimde geldi. Kadın dolap içlerine girmiyorum dedi siz boşaltıp yerleştirirseniz girerim dedi bizde kendimiz boşalttık bir gün önceden o bügün sildi arkasından yerleştirdik. 3 kişi olmasına rağmen yinede yıkıldım diyebilirim..
Asyakuzusu Mutlubirannee Dolap içine girilmez zaten canım. Bende yıllardır alıyorum evime kadın. Dolap içi dedinmi bu detaylı temizlik olur. Ücreti ve saati değişir. 2 kişi ancak kalkar işin altından.
Mutlubirannee badecanisik Bende yıllardır ağrı kesici içmiyorum. Nefret ederim ilaçtan bu sebepten doğal yönde şeyler araştırıyorum.. Çok haklısınız teşekkürler 🙏
61Aysen Mutlubirannee Ben kiyafet dolabimi silmiştim 32.33 haftaykn faln ayni sy bnada olmstu afedrsn tuvalete zor.oturuyodm bacaklrimm üstüne 2 gunde gecti o bicak saplanmalri.
61Aysen Mutlubirannee Evt oyle oluyo harketlrimde bi kisitlma zorlanma yoktu bnde agirlasmadim okdr herlde harketlrm raht yapim bikernde ciksn aradn dedim tabi silerkn egil kalk derkn bitirdm ama tuvakete bi gittm oturamiyrm resmn tuvakte gitmk istemedm 2 gn utanmasm aglayrk oturcaktm şimdi 36+6 hafta oldm evde dip kose temzligmide hersyimi bn yapiyrm ama akillndgm ic arada bi oturp bacaklrimi dinlendiriyorm