Bende hep burda dogum hikayelerini okyup yazacagim günü iple cekelerdendim. Bu sabah 9.12.2020 doktor kontrolüm vardi gecen hafta p.tesi gelmistim bi sıkıntı yoktu sadece bazi gelisimleri kucuk gözüküyordu doktor gelisme var ve kiloda aliyor bu önemli degil demisti. Bu sabah gittigimde 39+2 ydim ve doktr beni ultrason icin hastanedeki ultrason bölümüne gönderdi orda cocugun gelisimi 2-3 hafta kadar daha küçük ve suyu azalmis gözüktü beni direk doğumhaneye gonderdi gittim nst cekildi sanci cikiyordu ama pek hissetmiyodum orada kadin bi doktor ultrasonla bakti suyu tamemen yok tabiki sanci cikar ne olacakti dedi. Neyse baska bir doktora gosterecektik o geldi bakti sancini bekleyelim sancilarin bebegi etkilemezse normal dogum, bi sikinti olursa sezaryan dedi. Bekliyoduk yine nst takildim doktor vardiya saatinde kadin bi dktor geldi erkek doktor ona anlatirken kadin kizdi neyini bekliyosunuz zaten su bitmis hersey olabilir hemen ameliyathaneyle konusun diyede cikisti. Beni apar topar ameliyathaneye aldilar 2 normal dogum yaptim bu ilk sezeyan olacagi icin cok korktum heyecan yaptim yarim uyusturuldum nabzim dusunce bana birde rahatlatici iğne vurdular onun sersemligiyle kizimi cikarken goremedim hatta hic goremedim sadece sesini hatirliyorum suan o baska bi hastanede kuvezde burda kuvezler doluymus ben burda icim gidiyo goremedim koklayamadim benimde ağrılarım var kendini toparlayana kadar kuvezde kalacakmis kucuk dogdu 2.500 kg. Kendimde toparlanip bi an once insallah kizima kavusurum Allah in izniyle. Dualarinizi eksik etmeyin uzun oldu hakkinizi helal edin 🙏🙏🙏🤲🤲