Anne54 Kızlar 18+5 haftalığım hamile kalır kalmaz kilo aldığım için üst bacaklarımda (özel bölgeme yakın) beyaz uzun uzun çatlaklar var bio oil ve Hindistan cevizi yağı sürüyorum her gün süremesemde 2 günde bir kullanıyorum bunlar zamanla geçermi ☹️
momsboys Anne54 özellikle bacaklarono ve kalcanı nemlendir sürekli kilonuda korumaya calıs mutlaka olanlara care yok ama olacakların önğne geçebilirsin
momsboys Anne54 azalmıyor ya benim ilk gebelikte göbeğimde hiç olmadı bundada olmaz inşallah ama kalca ve bacaklarda cocukluktan beri var sürekli kilo alıp verdiğim için aslada geçmedi
61Aysen @Anne54 çatlaklar kalici malesef gebeligm ilerleyen haftalirnda catlar mor renge dönerse dogmdn sonrs morlugu gidiyo sadece.bnmde ust bacaklrmda kilo alip vermktn olusn beyz catlaklr vrdi suan o catlaklr gebeliktn dolayi mor oldu gobegimn altida sag sol catladi mor mor duruyo insallah beyaza doner diyorum cunku catlk izi kalici renk değişr Bybars
Anne54 momsboys evet göbeğim baya çıktı şuan yok inşallah olmaz ama kalçamda ve bacaklarımda var hamile kalmadan öncede kilo al ver olmuştu biraz şimdi daha belirgin 😥 peki sürdükten sonra bekliyormusunuz canım vücut yağı çekmiyor hemen üstümü giymiyorum sabaha kadar giymesem çekmicek gibi. Dayanamayıp biraz sonra giyiniyorum etkisi olurmuki sürdüğümün ya çok aklımı karıştırıyor ☹️
momsboys Anne54 demekki vücut tipimiz aynı ben tatlı badem yagı sürüyorum ve yıkamıyorum bekletiyorum vazelin spreyleri var ondan al cildin emmiyosa o yaglı bi his bırakmıyor canm
61Aysen Anne54 inş O beyz catlklr bnde bekarken olmuştu bi anda kilo vermiştim sonra biraz aldim biraz verdm derkn catlk oluştu öle kalmisti ama asirida belli olmuyordu bn rahstsz olmuyodm fzla ams suanki morluklar görmek istemiyorum
Yldz3 Anne54 striort uygulaması tedavisi var güzel sonuçlar veriyor yani ama tamamen yok etmiyor araştırabilirsiniz ben düşünüyorum doğumdan sonra
Anne54 momsboys badem yağı nı sürdüğünde cildin emiyormu peki senin cilt ful çekince hiç yağ kalmayıncamı giyinmek gerekir 🤔
Anne54 Yldz3 anladım ilerlerse ve çok rahatsız olursam doğumdan sonra mutlaka işlemleri araştırırım 😂