bus91 Buse36 ne guzel bebegın salığı yerındeyse canım sıkınto yapma ben 5 aylık hamıleyım 4 kılo almışım doktorum yavas dedı 😂
annepanda Buse36 gayet iyi ben 5. Ayı bitirdim 2 kilo aldım.. gayet mutluyum. Bebek sağlıklıysa sorun yok..
61Aysen Buse36 ne güzl iate ne istiysn dha zaten 4 aydn snra alınıyo genlde4 aya kadr mide bulntisi istahszlk vs oluyi
Ezgim Bebegin iyiyse kafana takma canim. Ben hic kilo almadan -3 ile tamamladim gebeligimi. Yüksek kilo ile gebe kaldım bu yüzden kilo almamış olabilirim.
61Aysen Buse36 Kilo almiyosunz die endislenck bi durm deil bu herks hamilelignde kilo alcak die bi kural yok.Havadn sudan sebeblerle kendinizi strese sokmayın
Ces90 Buse36 28.3 deyim şimdiden 20 kilo almışım böyle post görünce çok moralim bozuldu 🙄 ayrıca bi arkadaşım hiç kilo almadan doğurdu bebek kilosu gayet iyiydi . Bünyeden bünyeye değişiyor su içsem yemek koklasam kilo yapıyor
Rmeysa_1661 Buse36 kız ne güzel işte Allahtan daha ne istiyon 😂 merak etme 6. Aydan sonra başlarsın yavaş yavaş bende 4 aya kadar 2 kilo aldım 31 haftalık oldum toplam 9 kilo almışım hangi ara ne yedim de aldım bilmiyorum 😂
Buse36 Baobap ilk gebeliğim olduğundan biraz endiseniyorum acaba bebek almıyor mu diye küçük ama insan endişeleniyor
ArasisMom Buse36 Hiç sıkıntı yapma canım 5-6 aya kadar hiç almamıştım ben Şimdi 37. Haftadayım 4 -5 kilo anca aldım bebek kilosu ve sağlığı iyiyse hiç dert etme önemli olan bebeğin sağlığı..