cansuuylcn89 Merhabaa🤗 gebelik şekeri olanlar neler yapıyorsunuz diyetmi insülinmi nasıl geçiyor? Benim üçüncü gebeliğim ilki sağlıklı ikincisini kaybettim o yüzden bunda endişelerim var😔
Bebek-geliyor cansuuylcn89 merhaba hayırlı olsun bebiş sağlıkla gelsin🐣 benimki diyetle düşmedi sabah akşam insülin vuruyorum ve diyet yapıyorum sınırda oluyor yediklerime hep dikkat ediyorum. 3 ana öğün 3 ara öğün şeklinde beslenmeye çalışıyorum.
halitefe cansuuylcn89 canım benim diyetle çözüldü ama arkadaşımın diyetle düşmeyince insüline başladı
Nilirem cansuuylcn89 ben şeker yüklemesi yaptrmadım şekerim varmış gibi yediklerime dikkat ediyorum şeker aleti aldım günlük ölçüm yapıyorum aclık 85-90 arası tokluk 120 de seyrediyor 😌bu arada ikinci bebeginizi şekerden mi kaybettlniz
cansuuylcn89 Bebek-geliyor kaçlara kdar çıkıyordu acaba benim tokluk 140 150 daha dokuz haftalığız ama diyetle düşmücek gibi geliyor bana😔
Nilirem cansuuylcn89 başınız saolsun cok üzüldüm benimde en korktugum şey şeker bi kac kere canım çektigi icin patates kızartması yedim en yüksek 220 yi gördüm çok panikledim 34 üncü haftamdayım son haftalar daha bi korkuyo insan sizin kaclarda cıkıyodu acaba şekeriniz 😔
cansuuylcn89 Nilirem Nilirem sağolun😔250 ye kadar yükseldi benimde o yüzden şimdi baştan tedbirimi almak istedim diyet listeme uyuyorum ama ona rağmen 140 150😔
Nilirem cansuuylcn89 böyle devam ederse bi dahiliyeye gidin mutlaka düşük dozda insülin başlanır en azından bebk tehlikeye girmez😔
cansuuylcn89 Tevhidehli1 evet biraz tedbirsizlik oldu gibi geliyor bana doktorum rahat davrandı suyumuz fazlaydı bebekte o suyu tölere edememiş ve karnında asit oluşmuştu..😔
Tevhidehli1 cansuuylcn89 şekere bağlı mı su artışı vardı ? Erken Doğum olup mu kayıp oldu yoksa midesindeki asit yüzünden mi içeri de bir şey oldu. Rabbim başında baban ben diğer anne adaylarına yaşatmasın 🤲🏻🌷
cansuuylcn89 Tevhidehli1 aminn kimseye yaşatmasın çok zor bir acı😔 evet erken doğdun iki gün küvezd kaldı ama maalesef kaybettik..