Seemmaa 4 hafta 6 günlüğüz ☺️ Tiroidim var ve ilaçlarımı acilen kullanılması gerektiği söyleniyor ama özel hastane para kazanabilmek için ilaçlarımı bir türlü yazmıyor. Salı günü randevum var tekrardan inşallah yazar bu sefer.. sizde de bu tür sorunlar var mı?
Tatmerve Seemmaa Aynı sorun bendede var troitim yüksek çıktı ve doktorum çoçuk için tehlikeli olacagını söyledi düşürmek için ilaç verdi düzenli kullanıyrm troit önemli
Seemmaa Tatmerve benim ki 7 küsür inşllh başlayana kadar sorun olmaz .. çok korkuyorum Allah’a emanet
Nuray23 Tatmerve siz dahiliyeye gidin direk o baksin kandan ona gore ilacinizi yazar tedaviye baslarsiniz.
Seemmaa neslihann87 salı günü gideceğim inşllh yaptığı testler arasında vardır.. yoksa direkt dahiliyeye mi yönlendiriyor??
Seemmaa neslihann87 çok çok fazla fatura kesiyorlar .. biz de korktuğumuz için tiroid durumdan özele başlayalım dedik..
neslihann87 Seemmaa dahiliye bakıyo canım önce doğum doktorun tahlil ister bakar değer yüksekse dahiliyeye yönlendirir o yazar
neslihann87 Seemmaa sırf ticarete döküyolar bazı hastaneler aç karnına bi tahlil istiycek sonuca göre yazıcak eğer yüksek çıkarda yazmazsa tavrınızı koyun
Gizem97 Aç karnına gidiliyor bende levotiron kullanıyorum 75 mg her ay iç hastalıkları dahiliye bölümüne kan veriyorum, çok oahalı değil dışarıdan alındığında 7 yada 8 tl civarı olması lazım, ilaçlarınızı kullanın ihmal etmeyin lütfen 🙏
Aysun1983 Seemmaa pahalı bir ilaç değil önemli olan değerlerine göre sana verilecek doz ben ilk özel hastane de dahiliyeye gittim benimde 6 küsürdü 50’lik ile başladım baya da kullandım sonra ki kontrol için devlete gitti değerim 0,1 di nasıl ayakta duruyorsun çarpıntın falan oluyor mu diye sordu ama hiç öyle birşey olmadı bende ya da hissetmedim benim size tavsiyem dahiliye doktoruna değil endokrinoloji uzmanına görülmeniz
Seemmaa Aysun1983 ilacımı yazsınlar da tek parası önemli değil . Sadece doktorlar kan tahlili yok muayne ücreti şu bu gözle görünen bisey yapmıyorlar bakınca. ordan oraya yönlendiriyorlar madem çok acilse hemen yazması lazm
Blacdown Seemmaa kadındoğumcular takip etmiyor istersen tsh t4 sağlık ocağında baktır sonuçlarını bana gönder takip edeyim seni (dahiliyeciyim )
pinar55 Seemmaa dahiliyeye mi randevunuz var kadın doğuma mı ? Kadın doğum ise dahiliyeye yönlendiriyor. Dahiliyede tahlil yapıp yazar çok uğraştıracağını düşünmüyorum.