imren91 Rmyssss-25 35 te yaptı doktorum . Hiçbir ağrı kanamam olmadı. Çok mu kastınız acaba kendinizi
Senemufuk Rmyssss-25 ben çatı muayenesi olduğum gün doğum yapmıştım ama kanamam hiç olmamıştı akşamı sadece nişanım gelmişti kansız
Dilbenur-ok12 Ben 2 kere oldum ama ona rağmen normal Doğum yapamadım ne leke ne kanama nede açılmaya sebeb oldu 🤷♀️ Doğum senin değil Bebeğinizin isteğine göre oluyor maalesef ☺️
Rmyssss-25 Poyraz_basak bende bugün oldum lekelenme şeklinde leke geliyor adet sancısı gibi belimde agrıyor 39 haftalığım doğum agrısı mı ayırt edemiyorum
Poyraz_basak Rmyssss-25 düzenli mi sancılar bir girip durup sonra tekrar mi giriyor yoksa sürekli mi ağrıyor
Girlpowerbabe Rmyssss-25 ben de aynı şekilde kasmadım ama canım yandı tüm gücüyle ileri doğru ittirince hiç beklemiyordum öyle bişey ama saniyelik bişeydi zaten daha sonrasında ağrı sızı kanama vs hiç bişey yaşamadım sadece saniyelik bi acıydı benimki
Srhtzlyh Rmyssss-25 ben doktoruma ne zaman olucak diye sordum 37 haftalıkken yapıcaz dedi. Doğumu etkilermi hocam okuyorum bazen nişan gelebiliyomuş muayene sonrası dedim. Yok etkilemez bazen denk geliyor sadece yoksa doğuma etkisi yok dedi