misraerol Inciiio mutlu olacgna endişe endiyorsun neden bulantım yok diye tam tersi şükür et bulantı gelince gitmek bilmiyor ben 5+5 ten 11+3 e kadar bulantım var ve nekadar daha surer bilmyrm
ftmlgz Inciiio bende öyle deyip yedinci haftamda tiksinmeler bulantılar çok yasadım sekizdeyim devam ediyor
Mrve2424 Dua etmelisin. 5 haftada basladi 7 haftaligim igrenc birsey. Kizimdada boyleydim. Kimisinde hic olmuyor gipta ediyorum.
34_21_23 Inciiio kız tabi normal çevremde kaç arkadaşım bulantısız hamilelik yaşadı. Bense 14. Haftadayım hala çekiyorım bulantıyı. Bence otur şükret emin ol hiç yaşamak istemeyeceğin bir durum bütün dengesi alt üst oluyor insanın
Secuuss Inciiio canım üzülme 8. Haftada öyle bir başlıyorki 😂😂 bence şu an dolu dolu yemeklerini ye benden tavsiye😂😂
mucizemm_3 Inciiio 6 haftadan sonra benim başladı ve şuan 18 haftalık hamileyim daha yeni kendime gelmeye başladım bence olmaması daha iyi
Merve50 Inciiio canım herkesin bünyesi bir olmuyor kimisi hiç bulantı yaşamıyor. Valla bulantı yaşadıktan sonra bu günlerini mumla arayacaksın 😂 senin yerinde olmayı nasıl isterdim.
Inciiio Zeytingoz evet kalp atışını gördüler alttan ultrasonda ve yurt dışındayıö burda ne progestan veriyorlar ne iğne yapıyorlar çok ciddi değilse malesef 😔 lekelenmem çoook az hafif koyu pembemsi endişelenecek bişey değil dedi doktor kasıklarımda hafif ağrıyor ama herşey normal diyor bilmiyorum
Zeytingoz Inciiio bende ilk çocuğuma yurtdışında hamile kalmıştım şimdi pandemiden dolayı türkiyedeyim.hakikaten zor oluyor gurbet Allah yardımcın olsun 🌺
Inciiio endobeybi olmayınca insan birşeyler eksik gibi hissediyor 😅 sizde sağlıcakla kucağınıza alın bebişinizi inşallah
esmerella_06 Inciiio yanlız değilsin kuzum :) ben 8 haftalık hamileyim sadece bi defa bulantım oldu başkada olmadı ve şuan hiç bir şey hissetmiyorum sadece sırt agrım oluyo arada bence halimize sevinmeliyiz 😀
Mavi87 Inciiio canım olmasın ya hayattan soyutlanıyorsun resmen. Kendimi hiç iyi hissetmiyorum. Morelim çok bozuk. Canımın çektiği oluyo resmen bulantıdan yiyemiyorum 😥 sen merak etme bazı anneler çok şanslı, bulantı hiç yaşamayan oluyormuş
momsboys Inciiio yaaaaaaa😅😅 böyle yazanlara istemsizce özenip sinir oluyorum. kuzum ne güzel işte keske benimde olmasa klozetin basında sürekli kusarak yasamak berbat bişey. senin yerinde olmayı o kadar isterdim ki çogu kişide olmaz illa bulantı olacak diye birsey yok bence dilini ısır korkma nazar değmesin böyle devam edersin inşallh😘
momsboys endobeybi yaa işte kendinize nazar ediyosunuz. bende 11 haftalıgım 5 haftalıkken basladı hala serum ilaç ooof ne zaman bitecek diye beklemekten hayattan sogudum