Nrgsalp SNM1idil garmaston pomad .kesinlikle on numara bir krem .ve fiyatı yüksekti biraz .hem göğüs ucunu temizliyor yara olursa iyilestriyor. Silme temizleme gerekmiyor .bebek emdigiinde memeyi .bebegin ağzını da temizliyor pamukcuk oluşumunu önlüyor
Zeys SNM1idil gebe okulunda organik kakao yağı önermişlerdi katı margarin gibi oluyor kremlere para vermeyin derim az kullanmama rağmen hiç yara olmadı gümüş kapağa da iyi diyorlar göğsüm yara olursa alırım demiştim olmadı şükür ..
Gamzeekaragul SNM1idil vallahi kızlar boşu boşuna para harcamayın herkes de aynı etkiyi yaratmıyor kremler en iyisi hakiki saf zeytinyağı ben zeytinyağı sürüyorum 30 haftadayım
Elifdgn Lansinoh göğüs ucu keremi öneririm. Emzirme öncesi silmeye gerek kalmıyor. Gümüş kapak yaralar için birebir. Bunun dışında doğal çözüm olarakta hindistan cevizi yağı öneririm. Buzdolabında bekletin ve kullanın ağrı sızı kalmıyor 🤗
GizemY95 Eylullllllllll21- ben 36.haftamda aldim eczaci bana 6 aylikken kullanmaya baslamaniz itavsiye ediyoruz dedi. Yani tam zamaninda alip hergun bi kere suruyorum simdiden az kaldi zaten doguma insallah ise yarar bakalim.
Elifdgn Eylullllllllll21- hayır doğumdan 3-4 hafta önce başlarsaniz çok daha iyi olacaktır. İlk emzirme doğum acısı gibi oluyor malesef o yüzden önceden yumuşatarak yara ve catlakoluşumunu engellemek gerekli.
Eylullllllllll21- GizemY95 benim ’de ilk doğum da kötü olmuştu trenyoldan bakıyorum alacam büyük ihtimal inşallah faydası olur
SNM1idil Zeys gümüş kapağı doğumdan 15 gün öncesinden beri kullanıyorum , emzirdikten sonra süt sürüp kapağı kapatıyorum nemli kalıyor ama bazen anlık da olsa sadece meme ucunu alıyor ve bu yüzden hafif yara oldu, kakao yağını deneyecem teşekkürler.
SNM1idil Gamzeekaragul Gamzeekaragul emzirirken zeytinyağı sürünce emmeden önce nasıl temizleyeceğiz??