Writebirds Kızlar balık yedim fırında yemeğini yapıp ama ondan 1 saat sonra vs unuttum yoğurt yedim napıcam şimdi bişi olucak mı sizde de böyle Bi durum oldumu
Melek44 Writebirds balık taZeyse bişi olmuyo die biliyorm bnde bu konuda cok dikkat ederm ama kaynanamlar balıgın yanına ayran yapıp içiyo şok oluyorum birşeyde olmuyo hayrt
Gozgozhappy Writebirds balık taze olursa bir şey olmaz derler ama yanlış yönlendirmeyim sizi doktorunuza ulaşma ihtimaliniz var mı şu an en azından içiniz rahatlar
EB1661 Writebirds Tazeyse hiç korkma. valla o doğrumu bende onu bilmiyorum ama bekarken annem balık kızartır yanında yayla çorbası yada meze tarzı yoğurtlu şeyler yapardı bize hiçbişey olmazdı 😅
Writebirds Minikjelibonum tazeymiş yani korkma vs hiç bişiyi yoktu tadında çok güzeldi ama insan korkuyor hamile olunca ne bileyim ya bazen unutuyorum yoksa hamilelikte yasaklı hiç bir şeyi yemedim tatlı bile
Writebirds Gozgozhappy şuan ulaşma imkanım pek yok ama insan korkuyor tazeydi güzeldi yani ama aklımdan çıkıvermiş yedim yoğurtu
Naaz Writebirds bisey olmaz merak etmeyin balik restaurantlarinda yoğurtta geliyor serviste önemli olan bayat olmamasi
Gozgozhappy Writebirds Bir şey olacağını zannetmiyorum stres yapmayın kendinize kendinizi takip edin bulantı kusma vs durumunuzun olup olmadığını 🌸
Writebirds Gozgozhappy yemek yemeden önce zaten hafif bulantı bel karın ağrı vs vardı ayakta kaldıkça çok yoruluyorum sebebleri o zatende yoğurt an sonra kendimi takip ediyorum Allah in izniyle bişi olmaz nasipse