Gayeninannesiyesim öncelikle düşündüğün için teşekkür ederim canim ne gelirse önce rabimden gelir benim iki bebegim karnimda öldü özele giderdim düzenli bütün testler bile yapildi kan pihtilaşmasi olduğunu bilmediler söylemediler bana bu 3çü bebeğim benim bunu ögrendim hemen hastaneye gitdim kananam vardi ilaç filan yazdi doktor kan sulandirci vs 3gün kullandim akşam bi kanama geldi ayni adet gibi ben dedim buda düşdü eşime söyledim buda düşdü kismet degilmiş yarin gideriz hastaneye dedi gitdik kese boluşmuş düşmüş buda bi parca kalmiş onu alacaz dedi ücret 800tl istediler paradan degil tabi ben kürtajdan çok korkarim başka yolu yokmu düşürmenin dedim bi ilaç var onu bulursaniz kullan düşer dedi ezaneye gitdik oda 500tl hem düşp düşmeyeceği belli degilmiş en iyisi eve gidin çamaşir suyu kullanin bol dedi ziplayin dedi eve geldim her yeri temizledim bol çamaşir suyuyla koltukdan hep zipladim arabada hep çukurlara girdik başka neler neler 😀aradan bir bucuk ay gecdi bu gün gideriz aldiriz yarin diye allah izin vermedi hep kanamam oldu amma bi gün fenalaşdim eşim sehirlenme diye kordu götürdü beni başka doktora girdik anlatdim bakdi evet büyük parça var kürtaj yapmam lazim dedi durdu dedi kim dedi düşük yapdin diye bebek yaşiyor kalbi atiyor dedi ben dalgami geçiyorsunuz dedim hayir dedi büyük ultrasonona gönderdi eşim tabi moreli bozuk belli etmiyor bana bekliyor dedim bebek yaşiyormuş oda dalga geçme dedi gerçek dedim ordada bebek gayet saglikli yaşiyor 2ay 8günlük olmuş amma içerde kanama var düşük riskin var dedi doktoruma indim ilaç yazdi hep uzan ayakda durma ilaçlari kulkan dedi önce Rabimin sayesinde sonrada devletdeki doktorumun sayesinde bebegim hayata tutundu bi mocize oldu 🥰 büyük ihtimal ikiz bebeklermiş biri düşmüş dedi tam 5aya kadar düşük olmasin diye ilaç kullandim doktorum çok uzman hem yakindan iyigileniyor allah razi olsun eşim gitmeden önce mesaj atiyor kendisine bu gün yine mesaj çekdi sabah cinsyetini hiç söylemediniz hafdaya gelecem bakin diye öglenden sonra gelin demiş gitdik bakdi kiziniz oluyor dedi özelde ögrenmişdik değişme yok yani artik kiyafet alabilirsiniz dedi güldü 😅