Tgbugra Kızlar 25. Haftamdayım şu son zamanlarda sürekli yeşil akıntı geliyor çok özür dileyerek söylüyorum akıntının aktığını hissediyorum bide karnımda sürekli sertlik oluyor böyle bi durum yaşayan var mııı acabaa
hnrgns Tgbugra keşke hemen doktora gözükme imkanınız varsa gitseniz yeşil akıntıya doktorlar iyi değil diyor
Gozgozhappy Tgbugra ya bende de vardı enfeksiyon çıktı yarın tekrar idrar tahlili yaptırıcam ama doktoruma sormuştum muayene oldum sizde doktorunuza mutlaka sorun
World Tgbugra ben önce mantardan şüphelendim karnımdada kasılmalar başladı doktorum fitil verdi vajinal ve karnımdaki sertlik için endol verdi. 2 gündür yine karnım sertleşiyor 😔 yarın idrar kültürü yaptıracağım muhtemelen enfeksiyon kaynaklı oluyor.
Sna-1234 Tgbugra benimde öyleydi mantar varmış ilaç kullanıyorum şuan da idrae tahlilimde temiz çıkmıştı ama muayene olunca çıktı
100717 Tgbugra aynı şey bende de var hatta ben ilk mantar oldum sonra yeşil akıntı oldu enfeksiyona çevirdi muhtemelen. Doktorum da fitil önerdi ama daha 6+3 olduğum için de riskli dedi ne yapacağımı bilmiyorum. Bu enfeksiyonun bebeğe Bi zararı var mı? Bilginz var mı?
Tgbugra Nasippp sağ tarafımda farklı bi sertlik var sanki nefes alamıyorum rahatca o şekil bişey anlamadım
Nasippp Tgbugra ah benimde aynı ama bende yeşil akıntı yok ben serklajlıyım antibiyotik kullandığım halde geçmiyor doktor da ilaç vermedi olur o kadar dedi ama benim içim rahat etmeyeceği için haftaya engekaiyon bölümüne randevu aldım belki yardımcı olurlar 🤦🏻♀️
Btm571 Tgbugra bendede idrar enfeksiyonu cikit bir hafta önce doktor fitil ve şase verdi kullandım bir hafta sonra tahlil yaptım gene enfeksiyonum vardı ama doktorum geçen fitil ve şase verdiğim için tekrar birşey veremeyecem dedi enfeksiyonun gitmesi için ne yapmak lazım
Nasippp Tgbugra benimde öyle oluyordu sertlik doktor kasılma dedi magnezyum verdi Muhakkak söyle doktoruna magnezyum verir yeşil akıntı içinde antibiyotik kulllanırsın inş geçer ama ihmal etme ilerlemesin sakın
Tgbugra Btm571 valla bende hamilelikten öncede kullanmadığım ilaç fitil kalmadı hamileliğimde de çok kullandım ama bi türlü geçmiyor bu durum