Aytelf2012 Mrb anneler 5 gün önce doğum yaptım kızımda olduğu gibi sütüm yetmiyor mama desteği veriyorum saraligimiz yükseliyor…enjektorle vermeye çalışıyorum ama tutmakta zorlanıyor…biberon öneriniz var mı anneyi emmesini biraktirmayacak biberon önerisi???
Minitontik Aytelf2012 avent var ama avent gereksiz pahalı. Lansioh markaya bakın. Biberon ucu tam meme ucu gibi bebeğin kavraması çok kolay
esmirna16 Aytelf2012 Tommee Tippee kullanıyorum ben cok memnunum benim de bebeğim başlarda almadi memeyi. 37+4 doğmuştu. Ne zaman 40 haftaya girdik o zaman memeyi emmeye başladı. Sakin sıkmayın caninizi. Sarılığı hemen geçer inşallah. Mama takviyesi ile biz atlattık sarılık sürecini.
Babyy1S Aytelf2012 en iyi biberon markası bile meme reddi yapabilir kaşıkla vermeyi deneyin isterseniz
Busrakepir Hayırlı olsun güle güle büyütün bebeğinizi sütüm yetmiyor demeyin söyledikçe azalıyor çünkü gerçekten tamamen psikolojik sut üretimi .aventin yeni dogan biberonunu oneririm anne göğsüne en yakın silikona sahip iyi aksamlar
Ozgeeeayaz Hiç korkma canım mamayla destekle aynı zamanda lansinoh biberon ben hem sağıp hem mama vermiştim iki ay sonrasındada 2 yaşına kadar emdi hiç telaş yapma bol bol kuru incir kaynat iç dere otu hurma eksik etme bol sütün olsun inşallah