ayse17_ Hamilelikte sırt ve bel ağrılarıniz oluyor mu 14.haftaya girdim bazen ağrılar hissediyorum normal mi
Busra34ybg ayse17_ şuan sırt ağrısından yatamıyorum resmen biri sırtıma bastırsın istiyorum tam ortası patlayacak sanki 😏 22 haftalık olduk
61anne ayse17_ bende 14giricem 2gune bazen uyuyamıyorum ağrıdan arada oluyor sürekli dönüp duruyorum belinin altına yumuşak yorgan gibi şeyler koyarsan idare ediyor
Buketkucuk ayse17_ Bende 18 haftalığım ve benimde kendimi çok yorduğumda, yanlış pozisyonda oturduğum yada uzandığımda sırt ve bel ağrılarım oluyor
Mayacim Busra34ybg benimde öyleydi ah neler çektim sıcak su torbası koydum bide bebek yağıyla ovdurdum eşime..bazen öyle bi ağrıyoduki kırasım geliyodu sırtımı birde sol tarafına yat böbreğinde şişiyo çünkü oda ağrı yapıyo ben çok çektim sabahlara kadar oturuyodum resmen oturarak uyuyordum..32. Haftadan sonra geçti biraz şimdi 37 deyim..
Mucize1997 Busra34ybg hahaha esime diyorumki sirtima bastir tum gucunle keske yatsamda bassan ayaklarinla biguzel diye sakasina. Tam ortasi beni öldürüyor . 24+3 haftaligiz. Simdiden böyleyse ilrisini dusunemiyom
ayse17_ Malum pandemi dönemindeyiz sırt agrisi olunca evhamlandım açıkçası direk herseyde ona yoruyoruz ondan sormak istedim herkesde var demekki şuan hamilelikle ilgili
ysmusic 27 haftaligim sirt ve kaburga agrisindan yatamiyorum 🙁 Bir cozum buladim..Hamile yastigi aldim 5. Dakikasinda attim boguyorngivi oldu beni hic rahat edemedim..Bebek buyudukce gogus altimi sıkıştırıyor,felaket ağrı yapıyor.
ayse17_ Busra34ybg daha belli degil cuma günü gidicem kismetse söyler inşallah sizin kaçıncı haftada belli olmuştu
Busra34ybg ayse17_ 14. Haftada erkek demişti doktor 18. Haftada kızda olabilir demişti ama detaylı ultrasonda net erkek dendi :)
ayse17_ Busra34ybg bu degismeleri de anlamyrm nasil emin olamiyo doktorlar🤗 allah saglikla kucagimiza almayo nasip etsin hepimize
Nssyclk Olmaz mı…Aylarca sırtımın tam ortası öyle çok ağrıdı ki ne oturtabildim ne uzanabildim. 30.haftadan sonra geçti ancak.
Esra_Omer_21 ayse17_ Benim çok şiddetli oluyo uzandığım zaman agridan tek kalkamıyorum genelde eşim kaldırıyor doktoruma sordum normal dedi ama bence bu kadar şiddetli olmasi normal degil🥺Rabbim kimseye bu ağrıyı yaşatmasın çok zor
Bahar-B ayse17_ ağrı ne demek evi süpürmeyi geçtim sadece sildikten sonra bile belim tutuluyor gece uyurken bazanın başlığından destek alıp yatakta dönebiliyorum.