KasimMom Happykariner uğursuzluk olsaydı evlenmeden çeyiz için hazırlanan bebek patikleri yelekleri de uğursuzluk diye yapılmazdı ben bol bol yaptırmıştım 5 sene sonunda rabbim nasıp etti allahım sizin de hiç bir müslüman kardeşimin de kucağını boş bırakmasın inşallah
Selenngrr Happykariner değil bence ben bir sürü şey aldım yetmedi gelen bir param vardı hem hatıra olsun hemde nasıl olsa bebek düşünüyoruz yatırım olsun fiyatları artıyor diye mama sandalyesi ve anakucağı aldım 🙈
Happykariner Myssr canım cevremi görsen sen annem bile ugursuzluk diyor herkes bu düşüncede etkiliyorlar yani
Happykariner Selenngrr ay çok şükür benim kafamda birini buldum 😄 İçim gidiyor eşyaları görünce cuma günü de bime gitmeyi düşünüyorum bakalım 😊
Selenngrr Happykariner kocaman bir hurç dolu benim zıbın battaniye hikaye kitabı müslin falan indirim oldukça alıyorum e bebekte çok iyi indirimler olmuştu almıştım hep 😂 en son işte mama sandalyesi ve nuna ana kucağı aldım dolar arttıkça artıyor diye 😂
Myssr Happykariner millet manyak hep kotuyu dusunuyo ya. Hamileligin icinde de abuk subuk konusuyolar
Biyolog-anne Nişan bohçama bile bebek patiği koyulmuştu. Bebek nevresim takımı yastıkları vs saymıyorum bile. Neden uğursuzluk olsun ki bi tür temenni gibi bir şey bence ☺️
Karadumansu Asla uğursuzluk olduğunu düşünmüyorum ama Allah korusun bir aksilik olursa biraz zor bir durum olabilir. Ama istersen Oda yap kim karışır herşey gönlüne göre olsun
Happykariner Selenngrr yaa çok iyi bende cuma günü gidip bakayım bime alışverişimi yapayım gönül rahatlıgıyla
Selenngrr Happykariner bak bence indirimli güzel şeyler varsa al koy kenara allah nasip eder oldu ki normal yollarla olmadı bir sürü seçenek var artık elbet nasip olur 🙏🏻😇
Deletedmom59 Happykariner anneler uğursuzluktan değil de olur da bebeğimiz olmazsa kıyafetlere bakıp daha üzülmeyelim diye almayın diyor benim annem de öyle ben de almaya başlamıştım annem alma üzülürsün diyordu 3.5 senedir olmuyor olan da düşüyor ben de arkadaşlarımın çocuklarına verdim aldiklarimi