RabiaYrkAcar Bu şekilde olan var mı ne yapmalı doktoruma ulaşamıyorum önemli birşey değil dedi detaylı ulturason yapan kişi ama araştırmalarım beni korkuttu
Dnzsevval RabiaYrkAcar kac haftaliksin canim? Bende de 20 . Haftada tek arter izlendi. Senin 2 arterin var ama ikisi de direncli sanirim. Su an sorun teskil etmeyebilirmis ama takil altina alınacak cocuga giden kan oranina falan bakiyorlar sanırım.
urazibeklerken RabiaYrkAcar 20.haftada bende de cıktı ayrıntılı ultrasonda hala da devam ediyor daha sık kontrole cagırıyor doktorum ve kilo alısını takip ediyoruz simdilik bi sıkıntı yok 32 haftalık olduk
RabiaYrkAcar Dnzsevval 23 haftalığız dirençli olup olmadığını söylemedi kendi doktorumda ulaşamadım ne yapmam lazım çok endişe ediyorum iki taraflı olması kötü galiba
RabiaYrkAcar Peki kontrol dışında birşey söyledi mi ben çok endişe ediyorum ne demek miş onu bile anlayamadım maşallah hayırla sağlıkla doğsun bebeğiniz
Dnzsevval RabiaYrkAcar bana soylenen sol tarafina yat surekli dendi. Ama internette direnc durumunda ya da tek arterte kan sulandirici verildigini duydum doktorum vermedi bence cok endiseliyim cunku benim bebegimin gelisiminde sorun var belki bu yuzden vardir umarim doktor bu durumu alamıyordur
RabiaYrkAcar Dnzsevval yarın doktora gideceğim bende umarım sende sağlıkla alırsın bebeğini kucağını sıkıntı olmaz bununla alakalı olsa doktorun söylerdi bence öyle iyi düşünelim iyi olsun
RabiaYrkAcar Doktora gittim kızlar korkulacak birşey olmadığını bir çok kişide olduğunu söyledi coraspin verdi kan sulandırıcı bununla devam Edicem inşallah endişe edilecek bir durum değilmiş yani