egemommm Aysnduru sağlık ocağında tsh ve st4 değerlerime her ay düzenli baktırıyorum bir kez troidim yüksek çıkmıştı ama şu an normal gidiyor , bir de troid ilacı kullanıyorum levotiron
Magnolina Aysnduru çok önemli TSH değeri sonuçları endokrin uzmanına gösteriyorum aylık takibini yapiyor
Aysnduru egemommm 12 haftalığım bunun bi haftası varmı acaba dr bana hiç birşey demedi yapmadı yaa sıkıntı olurmu acaba
Aysnduru egemommm birde gebeliğin ilk haftalarımda daha öğrenmeden yani çene altında şişlikde olmuş du yaa sıkıntı olurmu kötü çıkarsa bebeğime
Nuray23 Aysnduru genelde ilk istenilen kan testinde tiroite de bakarlar sizinkinde bakmadilar heralde. Bakmadilarsa bi baktirin iciniz rahat etsin. Tiroit varsa da tedavisini olursun allahin izniyle birsey olmaz..👍
egemommm Aysnduru öncelikle korkma içini ferah tut, doktorum beni dahiliyeye yönlendirmişti ordaki doktor da boynumdan ultrason istemişti, bende birşey çıkmamasına rağmen ilaç kullanıyorum yükselmesin diye
Ebru5555 Aysnduru kan değerlerine bakılması gerekiyor tiroid zaten en önemlisi yüksek çıkarsa dahiliye yönlendiriyor sen söyle iste doktordan
gmzcvk Aysnduru merhaba, doktorun verdigi tahlil listesinde st4 isimli tahlil varsa yapiyorlar st3 adli tiroid tahlilini benim saglik ocagimda yapmiyorlardi, ozel saglik merkezinde yaptirmistim bilginiz olsun 🙏🏻 Gecmis olsun ☺️
Aysnduru gmzcvk özel hastaneye dahiliye ye gittim Kızlar boyundan ultrason ve bir sürü kan alındı inşallah kötü birşey çıkmaz birazdan gideceğim almaya sonuçları bakalım yazarım 🙏