Aysnctl Merhabalar ben 15+6 haftalık hamileyim. Herkes bebeğini kaçıncı haftalar hissetti? O kadar sabırsızım ki anlatamam biran önce oğlumu hissetmek istiyorum🙂🙂
Alinmavi Aysnctl ben karnimda kelebek kanadi surtunuyomus gibi hissediyodum bide ilk zamanlar kipirti mi gaz mi acaba diye tereddute dusuyodum simdi gumbur gumbur masallah zaman cabuk geciyor her anin tadini cikarin o acaba kipirti mi diye meraklanmak bile oyle guzel ki
baharclk Aysnctl 14. haftadan snra falan minicik hissetmiştim bikaç kez ama şimdi 18 haftadayım hemen hemen hergün minik dokunuş hissediyorum çok küçük tabi dikkat edersen yoksa hissetmek zor.
Btl_ozn Aysnctl kimisi erken kimisi gec hissediyor 14haftada hisseden bile duydum ilk hamilelikte daha gec hissedilir diyorlar
Aysnctl Btl_ozn ya bende pıt pıt şeklinde bisiler hissediyorum ama.emin olamiorum işte o duyguya giremedim bir türlü 😁
Tahsey Aysnctl bende 16 haftamdayim tam bugün arada böyle pıt pıt bişey hissedersin dediler hep tecrübesi olan insanlar hayirlisi olsunda zaman alsın en iyisi 😁
Aysnctl Tahsey aynen sağlıklı olsunlarda başka bisi istemeyiz. Duyduğuma göre doğuma kadar hiç hissedemeyenlerde varmış. Demekki bünyeden bünyeye değisebiliyor.
Tahsey Aysnctl tâbi canım ama bide hissedersen bişey oldumu acaba iyimi derdi olmaz şuan bende var mesela
Nilinannesi Ben de 14ten beri pıt pıt birşeyler hissediyordum ama 18. haftaya gelince onların bebeğin hareketi olmadığını anladım. Şimdi 18+5teyiz hissetmek inanılmaz güzel bir his, herkese nasip olsun inşallah🙏🏻💜
Aysnctl princess o iç karın ile alakali bi durum diye biliorum ic karniniz genişse hissetmesi geç sürüyormus
Miniminilina 19.haftada artık resmen vurmasını belli etti.ilk bebeğim.vurduğunda bu haftalarda başkası elini karnına koyduğunda o bile hissediyor.
Eliftotree Bende 16+0 hamileyim iki gündür gaz patlamasi gibi bişey hisdediyorum acaba bebeğim midir ayirt edemiyorum ki bebek mi gaz mı diye 🤔
Aysnctl Eliftotree onu ayirt etmek cok zormus herkes öyle diyor bakalım önümüzdeki haftalarda neler olucak.