Seher24 Kızlar 15+3 günlük hamileyim ama inanın çok zor geçiyor miğde bulantıları kasık agrıları bel agrıları sürekli halsizlik şimdide kollarım kaşınıyor sürekli benim gibi geçirenler varmı merak ediyorum kaşıntı neden olur bilen varmı
Frdglp Seher24 benimde o zamanlar oyleydi suan 31 haftaligiz cok sukur geciyo zaman biraz zor olsada her hali cok guzel ve anlamli🌼
Huris53 Seher24 az daha sabret canım bende 17 18e kadar öyleydim hep hiç geçmicek sanıyorsun ama geçiyor çoğu 4 aydan sonra
Mercimekmom Seher24 hamilelik hastalık değil diyenler bence yanılıyor hamilelik bence hastalık psikolojik olarak 😂😂 bende siz gibiydim kaşıntı bulantı ama çok şükür düzeldi 18 haftalığım
Tatlimm_tatlimm Seher24 mide bulantılarım 20 ye doğru bitmişti çık çok şiddetli değildi hamilelik böyle işte bünye tam alışıyor bu sefer ağrılar başlıyor
Buketkucuk Seher24 başlığı görünce gözlerim doldu bundan iki ay önce falan aynı şeyi söyleyerek ağlıyordum anneme. Anne ben hamile değil hasta gibi hissediyorum diyordum hiç geçmeyecek sandım hayatımın en kötü zamanlarından biriydi rabbime bin şükür ki şuan 18 haftalığız ve geçti geçecek canım merak etme az daha sabır♥️