Beyzabuglem Gaziosmanpaşa başarı hastanesi Kenan caliskana gidiyordum ama bugün jalal beye muane oldum o daha ilgili geldi bana giden varmi?
merve0128 Beyzabuglem ben başarıya Kenan beye gidiyorum çok memnunum ama jalal beye denk gelmedim hiç ama çağla ve selime hanımda çok iyi ilgili
Tugbaerdmrcn Beyzabuglem jalall bey cok ilgili bir doktor gebeligimin ilk zamanlari gittim tesadufen cok kanamam oldu düşük yaptim sandim acilen gittim mesaisi bitmis cikarken hemen aldi cok ilgilendi rahatlatti kanama alanlarim vardi her hafta cagirdi uzun uzun usgde bakiyordu ve tek tek anlatiyor herseyi ilgili bir doktor malesef muayene ucretleri ve doğum cok yuksek olduğu icin birakmak zorunda kaldim . Hemde selime hanim kadar yogun degil cok beklemiyorsunuz ve gercekten bilgili ve ilgili her gittigimde ismimle hitap edip nasılsınız diye bana esime bile sorardi. Ilk muayenemi o hastanese cagla hanimda oldum kanana ihtimalinin bukadar yuksek oldugunu bana calismamam gerektigini soylemedi . Tedavisi yeterli gelemedi calisirken pihtilar seklinde kanamalarim oldu bebek düştü sandim . Jalal beyden allah razi olsun 1 ayda toparladi beni
Eylul2018 Beyzabuglem bende selime hanıma gidiyorum canım oda çok iyi bi doktor ilk gebeliğimde de ona gitmiştim
BusrAlpay_34 Beyzabuglem bnde Kenan beye gıdıyoeum canm çok memnunum ama başarının bütün doktorları çok ıyı zaten
Beyzabuglem merve0128 siz başarıda Kenan beye gidiyosunuz heralde yazmistiniz doğum yaptınız mı acaba nasıl geçti bilgi veriseniz çok iyi olur benimde son 1 ay kaldi hala tam karar veremedim konturole Kenan beye gidiyorm
merve0128 Beyzabuglem evet ilk gebeliğimde de ona gitmiştim şimdide başından beri ona gidiyorum 29 haftalık hamileyim ve Allah nasip ederse Kenan beyde doğumu yapacaz
Bulut-Mavi merve0128 normal veya sezaryen a dair bişi söylendi mi ? Bende 33 haftadayım. İlk defa gidicem de.. Daha çok doğum için
merve0128 Bulut-Mavi benim zorunlu sezeryanım olduğu için sezeryan olacak ama normale karşı bir doktor değil çünkü ilk gebeliğimde hep normal diye söylüyordu sonra nasip olmadı şimdi de yine sezeryan olacak Allah nasip ederse
Aycha Tugbaerdmrcn Merhaba, Çok geçmiş olsun, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alıp, güle güle büyütün inşallah. Jalal Bey’in muayene ve doğum ücreti ne kadar, acaba?
Beyzabuglem Tugbaerdmrcn ben Kenan beye gidiyorum doğuma 1 ay kaldı hala karar veremedim ben başka doktorda takipliydim ilk sezeryanim sıkıntılı geçtiği için değiştirmek zorunda kaldım.jelal beyde beni.yaniltti canım onu da çok beğendim başta ben kan sulandirici kullaniyodum onu deyistirdi 20 gün içinde trombosit değerim düştü haftada bir kan istedi en son teste senin dogumum sıkıntılı geçer böyle giderse dedi hemen beni dahileyle görüştürdü o başka tedavi söyledi ben tekrar kararsız kaldım çağla hanıma muane oldum o ilacımı iğneye çevirdi trombosit değerim yükseldi
Aycha Beyzabuglem Merhaba, Geçmiş olsun. Sizi yanıltan doktor Jalal Bey’mi oldu? Hem siz hem bebeğiniz için her şeyin yolunda gitmesi dileğiyle.
Beyzabuglem Aycha evet jalal bey oldu ben test sonucunu gösterdim trombosit değerim sınırın altın da dedi hemen dahiliye gitmemi söyledi haftalık iğnesi var onu yapması gerekiyo dedi gittim konuştum.bana haftalık iğne yapacağını söyledi böyle giderse sezeryan da kan kaybın olur kan bulmanız gerekir dedi aşırı korktum hemen çağla hanıma kayıt açtım o baktı hiç alakası yok ilaç düşürüyor iğne basliycam 10 gün sonra kan bakcaz dedi ondan sonra değerim normale.dondu
Beyzabuglem Eylul2018 basari doktorlarına hep gittim ama selime hanıma hiç muane olmadım sezeryanmi sizinkisi ben sezeryan olcam
guldenhuseyin Kenan Beyde kız kardeşim doğum yaptı. Tamamen ticari bir düşünceye sahip kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kız kardeşim onun yüzünden sezeryan oldu ki normal doğurabilirdi.
Eylul2018 Beyzabuglem benimki normaldi ilki insallah ikincisi de normal olur iki günüm var hala biseyim yok