Cicekduru Ikinci gebelikte dogum daha mi kolay oluyo ilk hamileligimde cok zor dogurmustum baya sanci cekmistim nasip olursa 21 nisanda dogum olacak 🙏🙏🙏🙄
Arin31 Cicekduru ilk doğumum çok zordu afedersiniz bebek doğar doğmaz ebeye ikincisi böyle olursa normal doğurmam dedim ebe ikincisi bu kadar olmaz dedi şimdi ikinci gebeliğimi yaşıyorum inşallah ilki gibi çok zor olmaz
Freedom01 Cicekduru dogru soyluyorlar 2ci gebeliyimde hastaneye catdikdan yarim saat sonra dogurdum.Wimdi 3cu hamileliyim bakalim nasil olacak. Sag salim kucagimiza alalimda agri aci unutulur sonra
Beyzasya Aynı şeyleri düşünüyoruz benim de ilk doğumum çok zor oldu üstelik kızımı kucagıma alamadım o yüzden daha zor oldu. Şimdi yine hamileyim acaba bu kez yine mi çok sancı çekerim yoksa biraz daha mı kolay olur diye düşünüp duruyorum.
tuubshh Benimde ikinci hamileliğim benim doğuma az kaldı 😅 inş sizlerden önce doğurursam kesin yazarım 🙈
Cicekduru Arin31 bende oyle malesef sabah 7 de basladi sancilarim gece 12 de anca dogurdum fazla dikisim vardi o agri sanci bezmis sekilde ciktim dogumdan
Arin31 Cicekduru ben perşembe sabahı 5 gibi sancım başladı cuma akşamı 9:30da doğurdum iki gün sancı çektim 🤦♀️
Gamze_kamaz51 Bende oğlumda 25 saat sancı çektim bir daha doğurmam demiştim şimdi ikinciye hamileyim 8+1 haftalık şimdiden doğum korkusu var