Sebiha35 Arkadaşlar lavaboda işim bitti kalktım içeri geçtim sanki altıma kqçırıyormuş gibi oldu gitti baktım ıslanmış değiştirdim içeri geçtim tekrar oldu çok acemiyim suyum falan gelmemiştir demi
Eerrennn_ Sebiha35 canım wc den yeni cıktıktan sonra idrar gibi bir akıntın olduysa su olma ihtimali yüksek. Tedbir amaclı git kontrol ettir. Cok basit bir işlem kulak cöpü/cubugu gibi bir cucbukla vajinanın ucuna degdiriyor su olunca cıkuır hemen sonuc. Mutlaka yaptır
Eerrennn_ Sebiha35 Su falan gidiyorsa hemen antibiyotik başlatırlar cünkü bebegini enfeksiyon kapma ihtimal çok yüksek olur ve tehlikeli bişey haline gelir erke doguma kadar yolu var kac haftalıksın?
Eerrennn_ Sebiha35 sancili birsey degilki zaten 🤷🏻♀️, benim 33 haftlikken suyum bosaldi komple olarak geldi yani öyle skma seklinfe degil 4 gun 0 sanci vardi 34 de dogurdum
Eerrennn_ Sebiha35 Kesinlikle gitmelisin, faydasi var korkcak bisey yokki. Sonradan pisman olursa gec olur. ec sonrasi idrar kacirir gibi bir akinti su kacagi ihtimalini com yüksek tutuyor en net sonucu dokotr verir icin rahat eder
Fatos3547 Suyun gelmiş olabilir doktora gitmelisin onemli olan saci degil sudur suyun biterse tehlikeye girebilir bebek
Sebiha35 Eerrennn_ valla gittim gitmesine de kontrol etti hiçbişi yok dedi gönderdi beni geri devlet hastanelerini hiç sevmiyorum
Eerrennn_ Sebiha35 cubuk testi yaptımı? normalde 28 haftadan sonra cok görülen birşeymiş bu su gelmesi ama bazen erkende de olabiliyor. Bi takip et durumunu canım ped koy bak 1 corba kaşıgından fazla akıntı varsa sıvı şekilde. Ve yürüdügünde işer gibi akıyorsa falan
Sebiha35 Eerrennn_ valla ilk defa alttan muayene oldum hala kötü hissediyorum kendimi bakamadım bile çok acıttılar canımı nstye falan bağladı bir saat yatırdılar
Eerrennn_ Sebiha35 Korkma canım bi zararı yok, bunlar hamilelikte mecbur olacak şeyler. Benimde 2 hafta sonra vajinal ultrasonum var mecbur bebegimizn saglıgı icin yapılması gerekiyor