Kızlar benim oglum 2 aylık suan sizle paylaşayım dedim ben 10 günlükken sünnetini yaptırdım inanın cok rahat hic düsünmeden tereddütsüz yaptırın derim gittik hastaneye iki gün öncesinden genel cerrah muayene etti önce evet dedi sünnete uygun hatta dedikş pipi deliği gözükmeyecek kadar kücük iyiki getirdiniz ilerde ciş yaparken zorlanır aglardı dedi neyse iki gün sonraya randevu verdi gittik sabah güzelce emzirdim lokal anesteziyle olcaktı emzirdikten sonra teslim ettim hemsire ablalarına girmesiyle cıkması 20 dk sürdü getirdiler uyuyodu zaten fitil vermişler dr o biraz uyutur korkma dedi bi dört saat falan uyudu sonra kendı uyandı sadece tek yapmam gereken bi merhem verdi el bişe sürmedik merhemi degdirmeden pipinin etrafına yuvarlak sekilde sıktık günde iki kere bezi kapattık o kadar 10 günlük ya zaten arada aglamalar oluyor hic öyle yaygara koparim aglim olmadı calpol vermişti onu bile sadece ilk gün gece yarım cay kasıgı verdik o kadar banyo 3 gün yaptırmadım ilk bas pipi bi şişiyo ama el degilmemesi cok güzel oldu bir hafta içindede dikişler düştü tamamen iyileşti yani mutlaka yaptırın kızlar inanın büyürse cok zor hem hareketlenir hem daha cok huysuzlanır en iyisi ilk bir ay yaptırmak 👍🏼