Hilal3005 Hanımlar merhaba 6 aylık hamileyim İdrarımı yaptığım yerin üstünde mor bir et parçası var içi sert nedir acaba başına gelen var mı yarın doktora gidicem inşallaj kötü biri değildir 😞
Zehraaa98 Hilal3005 canım bence sabahı bekleme acık kadın doğumcualrı olan hastaneler var vakıt kaybetmeden gıt ne olur ne olmaz
Zehraaa98 Hilal3005 canım 6 saat önce 12+2 hamileyim yazmışsın ??? Şu an 6 aylık yazmışsın ben mi yanlış anladım
Zehraaa98 Deletedmom79 2 hafta öncesinde de 10 haftalıkmış o da mı baskası ıcın acaba biz ya lış anladık sanırım ınslalah düzelir sıkıntısı üzüldüm
Deletedmom79 Zehraaa98 inşallah kötü birşeyi yoktur tabi de dediğin gibi bende baktım 14 gün önce kayıt olmuş 10 haftayım folik asit falan yazmış dediğin gibi oyüzden dedim acaba 6 aylık olan postu başkası için mi sordu diye
Zehraaa98 Deletedmom79 belki gerçek belki değil canım bilemedim valla garip ama et parçası olayına uzuldum ınsallah kötü bir şeyı yoktur
Hilal3005 Evet hanımlar ablam için sordum korktuk çok görünce oda yaz bakalım belki başına gelen vardır deyince direk size yazdım