Vildan_B Hanımlar bu akşam lavaboda koyu renk kırmızıya yakın geldi idrarım. İlkinde peçeteye gelmedi, ikincisinde geldi. Az su içiyorum acaba ondan mi yoksa başka bir problem varmıdır acaba bilgisi olan acil yazabilir mi?
Duygus97 Vildan_B canım ben hamile kalmadan önce idrar testi vermiştim doktora çok koyu olduğunu söylemiştim az su içtiğin için demişti su içince rengi açılıyormuş ama yine de doktoruna sorsan daha iyi olur. Enfeksiyon falan da olabilir
esraolgun Vildan_B az su içtiğinizden. Yarın 2.5 litre su için bir probleminiz kalacağını sanmıyorum 🌸
Busramusti Vildan_B bende de 2 kere oldu hergun 2.5 litre en az oda su icmeme rağmen idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve hala devam ediyo 1 aydir doktor kontrolünde devam ediyorum şuan
justwaiting Vildan_B koyu renk olmasıyla kırmızıya yakın olması çok farklı, koyu sarı az sudan kaynaklanır fakat kırmızı kahvemsi bı durum varsa böbrek ya da karaciğer sorunu olduğunu gösterir idrar testi verin derim
Deletedmom15 Vildan_B suyu mümkün oldğumca coğalt canim hiç ihmal etme az su içtiğindende olur idrarını tuttuğundanda olur ama enfeksyn da olabilir doktoruna söyle idrar tahlili yapar aklında soru işareti kalmasın