Gyyildiz Merhaba kızlar💓 cinsiyet için çin takvimine baktım ve Hayırlısıyla erkek gözüküyor. Aranızda çin takvimine bakıp doğru çıkan veya yanlış çıkan oldu mu? Teşekkür ederim şimdiden💓
Melekcansu Çin takviminde de rus takviminde de erkek çıkmıştı ama kızım olacak inşallah 🙂 Anne ve babanın Kan hücrelerinin yenilenmesine göre bi cinsiyet tahmini varmış ben ondanda yapmıştım o tuttu 🙂
Aysenaz Gyyildiz 🙋♀️ kiz gösteriyordu ama oğlum olacak 💙👶🏻 ablamda hamile onunda erkek diyodu ama onunda kızı olacak 👼🏻💟
Pinkdreambaby Gyyildiz benim erkek çıkıyor du Çin takvimine göre...ekşilerle aram bozuldu tatlıları çok seviyorum..ama kızım olacağını öğrendik😂 bütün hurafeler yıkıldı bende🤗 rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
Aycatpzkrkmz Erkek diyordu oğluşum geliyor ♥ Ama tabi bu öylesine birşey rabbim hayırlısını versin hepimize sağ salim alalım bebişlerimizi ♥
Gencanne01 Gyyildiz ben 🤚🏻 Hem Çin takvımı hem Rus takvımı kız çıktı . Ayrıca çevremdeki boş insanlar sankı gozlerı ultrason daha 6 haftalık hamıle olduğumu ogrendım ılk günden berı kızın olacak dedıler ama oğlum oluyor kayınvalıdem bıle kızımm dıye severdi ilk başta