Selamlar. Aynı durumu ben de yaklaşık 1 hafta önce 14. Haftamda yaşadım çok yoğun ve şiddetli bir kanama yaşadım, üstelik hiç bir ağrı sızı gibi bir belirti yokken. 1 gece kontrol amaçlı hastanede kaldım, bende de proluton ve progestan iğne tedavisi uygulandı, hala da haftada 1 olacak şekilde prolutona devam ediyorum. Kanama git gide azalarak devam etti ama aktif kanama alanı var hala rahimde. 4 gün hiç bir kanama görmemiştim ki rahimde pıhtılaşan kandan dolayı kahverengi akıntı başladı şimdi son 3 gündür. Doktorum durum bu şekilde stabil giderse kanama alanının 2 3 hafta içerisinde kendi kendine kapanmasını beklediğimizi söyledi. Umutsuzluğa kapılmadan iyi dileklerle bekliyorum şimdilik :) hamileliğim en başından beri evden çalışmaya geçmiştim, hala da devam ediyorum oturur veya hafif yatar pozisyonda. Sadece özellikle akşamları kasık-yumurtalık ağrısı çekiyorum o da bebek büyüdükçe kanama alanına baskı yaptığı için. Benzer ağrıları veya durumu yaşayan var mı ben de merak ediyorum, yazan olursa sevinirim. Herkese geçmiş olsun, umarım en kısa sürede hepimiz iyi haberler alırız.