Ptttssse Kizlar meraba Ben cuma gunu rahim flimi cekilcem flimden bir gun önce ilski olabilir mi çünkü esimde pazartesi sperm vercek ona göre yarin iliski olmasi gerekiyo napmam lazım bi sorun olur mi flim açısından?
afrasil Ptttssse iliski kesinlikle olayacak filmde sperm çıkıyor ve masadan kaldırırlar ben bu sekilde duydum yasayan kisiden . Illa iliski olması gerekmiyor farkli yöntemler deneyebilirsin . Doktor zaten öncesinde iliski olmayacak demedi mi
Fndkkrdu Ptttssse sakiiiin sakiiiin yapmayin yasak rahim filmi öncesi asla ilişki olmaması gerekiyormuş boşuna beklemiş olma bu kadar ben yaptıracağım zaman böyle demişlerdi hatta korunduğumuzu bile söylemiştim ama kabul etmediler kesinlikle olmaması gerekiyormuş
Rabismomm4 Ptttssse bende rahim filmi çekindim ve doktorum ilişki olmayacak ve filim çekindikten sonra da 10 gün ilişki yok demişti
Ptttssse afrasil hayır doktorum soylemedi illa ben sorcam benimde aklıma gelmedi ozaman başka türlü denicem teşekkür ederim cevap icin
Ptttssse Zehraerdgn aaa gercekten mi ozaman bende böyle yapiyim teşekkür ederim sizlerde olmasanız vala malardım bilmiyom🤭🤗
Ptttssse afrasil tamam cok cok tesekkur ederim insanlar bana boyke yardimci olunca bildiğim bütün duaları edesim geliyo🤗🤲
afrasil Ptttssse Allah razı olsun Rabbim isteyen herkese versin . Rahim filmini özelde mi cektirceksin devlette mi
Ptttssse Fndkkrdu ayyy Allah razı olsun ya doktor neden söylemez ki boyle bisey anlamıyorum Rabbim sizden razi olsun
Fndkkrdu Ptttssse Rabbim hepimizden razi olsun banada söylememislerdi o yüzden yaptiramamistim ben sonrada korona girdi araya 🤷 Aman iyiki sordunuz vallahi
Rabismomm4 Doktorun verdiyse kullan canım ben o ilaçları kullanmamıştım.rahim filmi ağır olduğu için ilişki 10 gün yasak oluyormuş
Ptttssse Rabismomm4 Tamam canm teşekkür ederim Allah razı olsun bende anestezi alcan inşallah guzel gecer
BegumIscanTunc Ptttssse hsg filminden önce kesinlikle ilişki yasak bende çektirdim bana randevu alırken söylemişlerdi ilişkiye girilmicek diye