Ltf3053 justwaiting becerdi zaten azdı öncesinde lazere gitmistim ama bitmedi bı turlu benimki hamile kalınca dahada çoğaldi agdayla az bı kısım alıyoruz onuda becerdi şükür 🤣🤣
Denizzz88 justwaiting ağda yapınca artmadı mı hiç ben çünkü lazerden sonra ağda yapmayın diye duymuştum bikaç yerden de yani artış olmadıysa eğer jilettense ağdayı tercih ederim tabi bende
justwaiting Denizzz88 yok hiç artış olmadı tam aksine inanılmaz azalttı ayda bir kere gidiyorum inanın sonraki gidişime kadar çok az çıkmış oluyo baya seyrelme vardı zaten agdayla da desteklenmiş oldu, ama bazıları hamilelikte tüylerin azaldığını söylüyor belki onun da etkisi vardır
Denizzz88 justwaiting bende deneyim bakalım ozaman ağdayı. Yaa benim azalmadı hamilelikte tam tersi tüylenme oldu göbeğimde biraz ki hiç yoktu yani orda benim 🤷🏻♀️
sagsbry Irmakkk01 herkesin vücudu farklılık gösteriyor demek ki kuzum.. Ama hamileyken acı daha çok hissedilirmiş burda ki blog yazılarında okumuştum.. Özellikle doğuma yakın zamanlarda çok acırmış.. Kadın olmak gerçekten ne zor 🙄😕
iey Ben jilet kullanıyorum, eskiden de krem kullanırdım ağdadan oldum olası korkarım. Kremi zararlı olduğu için hamilelikten uzun zaman önce bırakmıştım. Jilet hızlı, rahat, temiz ve zahmetsiz bence. Ama geri çok çabuk çıkıyor tabi maalesef.