Yetilk meryemmblog kontorele gidiyorum zaten ilac kullaniyodum duzene girdi koronaya yakalandim gecen ay o sira ilacimi ihmal ettim o yuzdende duzensiz olmus olabilir bakalim hayirlisi insallah
G_zde Benimde 8 kasım 7 aralıkda kan verdim 871 çıktı 11 aralıkda verdim 7067 çıktı fakat keseyi göremedik karından dış gebelik dediler korkuttular bugün gittim kese görünmeye başlamış dedi çok şükür:) tekrar kan aldı 12277 çıktı cuma günü tekrar gidicem bakalım 🙏
Meltmslhoglu Syma58 beta yaptirdim bugun 1000uzerinde ama 6 hafda gitmeyi dusunuyorum belki jalp atisi duyuarim gitmisken
Mappazule53 Sabihanur1 kan testi yaptırmadım daha. Bi ufak lekelenmeden dolayı gittim kese etrafında kanama var mı diye baktılar. Kese göründüğü için doktor kan testinin aciliyeti yok dedi
Nuran9395 Kızlar 6 haftalık hamile olan var mı aranzda, sorum olucak 6 hafta, 4 gün bnm ve beyaz ve sarımsı akıntım oluyor yaşıyan, var mı
Mappazule53 Nuran9395 çok normal bir şey gebelikte. Yani endişe edebileceğin bir şey değilmiş bende doktora sormuştum 😊