Meryemkale Canım çok fazla soğan yemekstiyo böyle elma gibi yerim nerdeyse ama sonra midem yanıcak diye korkuyorum başka bildiğiniz bebeğe bi zararı olur mu ki?
Yesim18 Meryemkale bende çok yemek istiyorum ama dün eşim adana dürüm almış soğanlı hem midem yandı hemde ağrıdı gece 4 ben madem suyu elimde evde dolaniyodum
Meryemkale [silindi] bebeğe zararı olmaz dimi 15+6 haftalığız ondan daha çok korkuyorum mide yanmasına razı olucam gibi😃😃
istanbul3434 Meryemkale hayatim sogandan ne olacak bebege, tavada kavur istersen oyle ye midene agir gelmesin
Meryemkale istanbul3434 içim rahatladı sağolun valla çiğ çiğ istiyo canım bu gece mide yanmasına razı olucam galiba😃
Ronam Ben de 38. haftamdayım kahve ☕️ aşeriyorum. Kendimi tutmaya çalışıyorum ama arada yapıyorum telvesini kaşıklıyorum çok hoşuma gidiyor zararlı olmadığı bilsem sabah akşam yerim o derece canım istiyor😋
Meryemkale Ronam kahve bende istiyorum ama migreni tetikliyor diye doktor tamamen kes dedi soğana karşı koyamıyorum 🤣
eomeoni Tek benim canım çekiyor sanıyordum yalnız deüilmişim🙈Canım çektiğinde Yemek arasında yarım soğan yiyorum aşırı yemekten kaçınıyorum.. 😒