bltern1 Ataninannesi 16 haftada hissettim ilk hissettiğim gün çok az hissetmiştim gün güne artarak hissettim şuan 19 hafta bitmek üzere baya baya hissediyorum 😊
Kelebek97 Ataninannesi Bu günlerini iyi degerlendir arkadaşım en rahat gunlerin 😄😄 Bizim 37. haftada kaburga ağrılarımız var 🤣🤣
Oysul Mevreee Ben de 20. Haftamda falan hissettim. Teyzemin gelini de hamile 2-2,5 ay var aramızda Ben öyle konuşurken yeni hissettim diyince o da 10. Haftasında.hissetmeye başladı birden 😅😅😅😅 olabiliyor yani şaşırmamak lazım
Pinaryuce35 Anneadayi09 ben onu okudumm psikolojim bozuldu ben 18.haftaya girdim hissedermiyim diye çıt çıkarmıyorum 😂
Anneadayi09 Pinaryuce35 herkesin piskolojisini bozdu maalesef bende 6 haftaligim hareketleri şimdi hissedicem diye korkuyorum 😂
Pinaryuce35 Sumeyyeglr2758 12 haftalık hissettiniz ikinci gebelik mi birde kalp atışını duyulurmu dışarıdan ya? 🙄
Oysul Sumeyyeglr2758 kalp atışlarını 26. Haftamdayim steteskopla nadir yakalıyorum o da çok boğuk şekilde uğultu olarak 😳😳
Nermin96 Anneadayi09 7 haftadan haraket eder ama bizler onu hiss edemeyiz yalniz ultrasonda haraket etdiyini gore biliriz 16-20 haftalar arasi artiq hiss ede biliriz
mucizemARAS Sose benimde sabahları uyandıgımda sagımda toplanma gibi şişlik ve sertlik oluyor garibime gidiyo yataktan kalktuktan sonra biraz dolanıyorum evde düzeliyo ilk korkmuştum 😅