Babyboymom Kızlar doktor bana ferrum iğne verdi. Olanlar var mı? Bazı duyduklarım beni endişe ettirdi morarma vs oluyormuş geçmiyormuş gibi birde yan etkisi olabiliyormuş. Yazarsanız çok sevinirim teşekkürler şimdiden💐❤💐
Yasminn Babyboymom bende baya vuruldum evet baya morarma oldu maalesef ama herhangi bi yan etkisini görmedim
Betl Babyboymom 20 tane her gün vuruldum ister istemez iğne izleri belli oluyordu ama morarma fln olmadı hic
senaozkaymak Ben 10 tane kullandım yan etkisi olmadı ama morluklar doğru 😒 uzun bi süre çıkmıyomuş malesef 🤷🏻♀️
Babyboymom senaozkaymak cnm sağol bana da haftada bir kez verdi 10 tane peki morarma geçiyor mu acaba sonradan? senin nasıl şimdi. Çok mu kötü duruyor 🙈
Yasminn Babyboymom walla ben iğneyi bırakalı bir ayı geçti hala geçmedi morarma ama ilk zamanlarki gibi mosmor değil ama ben baya uzun zaman kullandım 3 4 ay falan vuruldum yani
senaozkaymak Babyboymom geçtiğini söylüyorlar ama illa ki geçiyodur bencede ☺ Yani pek hoş durmasa da insanın gözü onu görmüyor pek 😂 bide hemşireden hemşireye değişiyor benim hepsinde leke olmadı mesela ☺
Babyboymom Yasminn Sanırım iğneyi yaptıktan sonra iyice falan basmak gerekiyormuş birde sıcak havlu falan koyun diyorlar
Babyboymom senaozkaymak ay valla kalmasın ya morluk 🙁( benim öyle şeylere karşı antipatim var 😅 yarın bakalım ne olacak görücez inşallah morluk kalmaz sizinkindede. İyice bastırmak ovalamak gerekiyormuş kan iğneside ne illet birşeymiş yahu 🤪
Pri Ben de vurduruyorum ama morarma falan olmadı ben de.yalnız bacağım biraz ağrıyor.yan etki olarak ne duydunuz?merak ettim😌