Tugcngz C_inanc4235 amşn inşAllah darısı sizlere ben 16 kilo almıştım 85 yada 86 ile doguma girdim şimdi 79 kiloyum
Tugcngz 12gk- amin cnm inşAllah dogurursun merak etme bende cok gelsin istedim ama o istediği zaman geliyor 🤲
Tugcngz babymomyy amşn cnm darısı sizlere olsun 🤲 sipariş vermiştim 2 gün sonra geldi giydim bişey olmadı sezerysn sonrası bol bol yürü bol nescafe ic korse giy cabuk toparlarsın
Zeyyno_ Tugcngz Yemek yemekten sıkıldım ben gerçekten mide yanmam boğaz yanmam oluyor sürekli bişeyler atıştırıyorum. Sağlıcakla kucağımıza alalım İnşallah geçer artık 🤲🤲
Tugcngz Zeyyno_ o oluyoe cnm bendede oluyordu sanki bogazıma biri oturmuş gibi 🤗 bende cok bekledim hep kızımla konuştum hatta ben 38 haftada dogrurum diye beklerken 40+4’de dogurdum
Asyakuzusu Diddy Markasını hatırlamıyorum inanın. İlk doğumda kullandığım korse. Yine onu kullanıcam. Ama bazanın altında çıkaramam şu an. Cırtlı olsun yeter. Markaya takılmayın
Zeyyno_ Tugcngz Valla bende erken gelir diye düşündüm hep bebişimle knuşuyorum ne zaman geleceksin artık diye 😂😂 ama yok dha gelmek istemiyor 39+2haftalığız bizde🧿🤲