Asilbebek Kızlar başına gelen varmi sivilce gibi bişey vajina dudağında iç kısımda ilk kez böyle bsy yasiyieum ağrı oluyor aramızda başına gelen var mı?
neslihann87 Asilbebek bende bartholin kisti var ama sivilce gibi değil belki sizin iltihaplı olabilir
sdkince Asilbebek benim arkadaşımda olmuştu ama onunki şişkinlik gibi bişeymiş ağrı yapıyomus ama doğumdan sonra geçtiğini söyledi.
Suzii-90 Asilbebek enfeksiyonda oluyo diye biliyorum canım istersen beklemeden git doktora belliki geçmemiş enfeksiyon bende hamilelikten önce olmuştu enfeksiyon demişti dr
Asilbebek aybkkra daha önce olmadı enfeksiyon vardı fitil kullandm hala var enfeksn 2 gündür de bu sivilce gibi bsy ve şişlik var
sdkince Asilbebek onunki varismiş sanırım tedavi olmamış doğumdan sonra geçmiş siz yine de muayene olun.
Asilbebek Asilbebek şişlik oldu dudakta ve sivilce gibi topluk gibi bsy varms gibi hissedyrm kaşık agrım oluyor çok
neslihann87 Asilbebek dudağın iç kısmında şişlik benim hatta ameliyat oldum yumurta büyüklüğündeydi nerdeyse normalde belli olmuyodu şişlik tuvalette taharetlenirken elime geliyodu şimdi yine tekrarladı ağrı iltihap gibi şikayetlerim yok ama bu türdede olabiliyomuş
Asilbebek neslihann87 ya hamilelikte bebege geçecek kadar enfeksiyon olur büyürse yarın ilk isim hastane gitmek olcak
neslihann87 Asilbebek canım ben 2 ay önce doğum yaptım doktorum bebek büyüdükçe baskı yaparda ağrın olursa alırız demişti çok şükür olmadı ama ihmal etme git iltihap falansa tedavi gerektirebilir
neslihann87 sdkince varis bendede olmuştu o ağrı yapıyo evet özellikle sabah ilk yataktan kalkarken çok oluyodu doğumdan sonra geçti