BernaUludag78 İlk gebeliğim ve ister istemez doğum korkum var malesef. Tercihimi normal doğumdan yana kullanmak istiyorum. Her hangi bir sağlık sorunu olmazsa tabi. Aranızda epidural normal doğum yapan, yapacak olan var mı acaba. ☺
Reyyhan BernaUludag78 ben ilkini normal epiduralsiz doğurdum suan 1 bucuk yasimda kizim daha dogum.psikoljini tam.atlatamadan tekrar hamile kaldim 31 haftaligim hem korkuyorum ama.sezeryanda istemiyorum bile bile tabiki bir sorun olursa sezeryan olurum ama kendi tercihimle yapmak istemiyorum. Cunku normal doğumun rahatlığını gördüm yaşadım sadece o an çekiyorsun o an da çekmemek için bende epidural tercih edicem insallah bakalim bunu da deneyimliyecgim olumlu yorumlar da var olumsuz da epidurali yapacak kişiye hemde kişinin bünyesine göre degisiyormus Allahim hakkımız da hayırlısını versin
BernaUludag78 Mrymmm__ İğne acısımı doğum acısımı deseler iğne tercihim olur heralde. Gerçi onunda ne kadar acı verdiği hakkında bilgim yok ama. Tecrübesiz hiç yaşamamış olunca korku oluyor 😔