Zeynepp10x Merhaba, başlangıç kilolarınız neydi ve şuan durumlar nasıl?? Kilo konusu beni biraz korkutuyor da 😩
Bgs Zeynepp10x 25 haftalık hamileyim 54 kilo ile hamile kaldım şu an 63 kiloyum 9 kilo aldım şu ana kadar.
[silindi] Zeynepp10x 83.5-86.5, 26. Haftaya basliyoruz yarin. Benim icin urkutucu boyum 1.76 ama baya iriyim ve kilo pat diye aliniyor, artik geceleri hep atak gibi yemek istegi geliyor
Aysoo 30 . Haftadayim ve 10 kg aldım doğuma kadar masumum 6 kilo alarak tamamlayabilirsem memnun olurum 🤗
Burcumehmet35 52 ile hamile kaldım şuan 49 um.6+4 .umarım yemek yemeye en yakın zamanda başlayabilirim
Srhtzlyh Zeynepp10x 34+6 haftalık hamileyim 57 kiloyla başladım 65 kiloyum şimdi. Boyum 155 olduğu için fazla almak istemiyorum hayırlısı bakalım kaçla kapatırız🤷♀️
mrhbslm 70 kiloyla başladım, şuan 74 kiloyum 25.haftamızdayız. Aile hekimi kontrolde fazla kilo aldığımı söyledi 😂 anlam veremedim kendime göre asla fazla olduğumu düşünmüyorum çünkü 😂
Rabis93 Zeynepp10x ben 48 ile başladım norml yiyorum çoğu zaman doğru dürüst ekmek bile yemiyorum 37.haftaya girmek üzereyim daha 2 gün önce 60 61çıkıyordum az önce 63 çıktm son zamanlarda insanın eli ayağı şişiyor doğuma yakın o da tartıda kilo olarak gözüküyor abur cubur yemiyorum ben 10 kiloyu geçtiysem herkes alır kilo diyorum normlde hiç kilo almayan biriydim bebek 3 kilo o 450 gram almış ben 2 kilo almışım birden.son aylarda aldım ben kiloyu ilk 5 ay hiç alamadım hep kustum tabi yürüyüş de yapamıyorum kaburgalarım vs ağrıyor diye onun da kiloda çok etkisi var ama çok duydum doğumdan bir ay sonra eskisinden de zayıf olanları bence takmayın yeter ki siz ve bebek sağlıklı olsun gerisi hallolur biraz uzun oldu 😀😀
DaisyMom Zeynepp10x 29+3 gunluk hamileyim.Baslangic 64 guncel 74 🤭🙈 kilo verilir cok sukur saglimiz yerinde olsun 😍