lavindenizim Zeehra araştırdım da 02623037500 burdan arayıp https://onlinerandevu.kocaeli.edu.tr:20508/nucleus-hastaportal-randevu/public/main?user=PUBLIC yada bu linkten alabilir sınız
aysenur-1 Mira61 doğum için bi fiyat aldınız mı detaylı ultrasonda orada yapılıyor mu bende hastane arayışındayım da o yüzden soruyorum
boncuk67 Mira61 ewet iyi biri gzl bilgi veriyor bnde 20 artı 4 oldum sen ne kadarken buralarda mı oturuyorsun bnm eve 5 dkka hastane o yuzdn tercihim hospitalpark
boncuk67 Mira61 doğum ne kadar oldu bilmiyorum ben 05.12.2018 de doğum yaptm 900 tl verdim smdi ne kdr olduki pandemiden dolayı daha sormadm yeni yılda zam gelir mart olsun sorcm bnm doğum nisan sonları muayene 120 tl
aysenur-1 Bende Darıca hospitalin internet yorumlarını çok iyi görmedim hep olumsuz yorumlar vardı kararsız kaldım
Susamtanem41 mercimeginanne merhaba direk özelden randevuda detaylı ultrason yapıyor mu ben kuzenime aldırdım randevu 230 TL dedi ama şimdi muallakta kaldım normal randevu mu detaylı mı diye sizin nasıl oldu hemen gider gitmez ilk randevuda detaylı ultrasona mı girdiniz
mercimeginanne Sumeyye05 valla bana vercekti yüzünğn fotosunu ama kızım göstermedi o yüzden tenkli mi yoksa siyah beyaz mı vercekti bilmiyorum.ama ekranda renkli olarak bakmıştı. 15-20 dk falan sürdü