Sevgili anneler selamın aleyküm nerden nasıl başliyacağımı bilmiyorum ama inşallah sizi sıkmadan anlata bilirim bu benim ilk hamileligim 25hafta 4 günlükte hamileyim ben bebegimin kıpırdamalarıni bir haftadır hissetmeye başladım pazartesi gecesi uyurken karnıma aşırı ağrı sancı girdi normaldir die birsey yapmadım 2 saat sonra bu ağrım geçti ağrımda sankibir damla zehir damlatmislarda içime bu zehir karnımın her yerine yayılmış gibiydi ve sabahta uyandığımda da salı hastaneye detaylı utrasyona girdim ve bebeğim o gün hiç oynamadi kıpırdamadi doktor yarım saat boyunca ekrana bakıp durdu ve durmadan jel sıkıyordu karnıma bnde bi sorun mu var dedim oda bakıyorum dedim sonra bebeğimin yeni 1 haftadir kıpırdamaya başladığını söyledim ondan sonra yanındaki sekreterine sonuçları ekrandan çıkanları söylüyordu bende onlarin noldu filan sordum oda ölçüler oldgunu söyledi peki arkadaşlarına göre durumu nasil dedim kafasi boyuna göre buyuk filan dedi bende birda noldu yani bu nedemek bi sorun mu var dedim bir ekranda bebeğimin oynadığını vesaire görmüyordum bebeğim oynamıyor ben hissetmiyorum siz görüyormusunuz diyince evet oynamıyor uyuyor sanırım dedi yanındaki sekretere vermis oldugu söylemiş oldgu herşeyi sildirip tekrardan bakti biseyler soyledi dunden beri oğlum oynamıyorum hic iyi değilim doktorumada gidemiyorum olmuş olduğum şehirde sadece birtane hastane var oda nezaman randvu çıkarsa olursa her daim kontrol ediyorum bnm doktorumda ocak ayına kadar görünmuyor sistemde diğer doktorlarda hiç iyi değiller nolursunuz bilginiz varsa biseyler soylermisiniz hiç iyi değilim hakkınızı helal edin teşekkür ederim. 😥😢😭😓😦😧