1PrensAnnesi Nilayy melegimibeklerken memleketlilerim 💕💕💕 çok şanslısınız maraş süper bi şehir vede harika bi çocul doktorunada sahip ben doğduğunda her seferinde gözüm keserse maraşa getiricem oğlumu muaynelerine
Nilayy Bende oraya gidiyordum daha sonra değiştirdim. Ben 13. Haftamdayım. Şu an koray şener’e gidiyorum megaparkda
Nilayy Ya bi sebebi yoktu sanırım beklediğim ilgiyi göremediğimden. Şu anki doktorumdan çok memnunum.
melegimibeklerken Nilayy anladım canım bizimki sorunlu olduğu için mecburen gidiyoruz. Bi senedir gidiyordum zaten çocuk tedavisi için. Onun sayesinde hamile kaldım şimdilik ilgileniyor bakalım
naneilelimon melegimibeklerken liya emzirme doneminde sutun kalitesinin dusmesinin yani sira, sutun erken surecte bitmesine de neden oluyor! yani emzirme surecini ciddi anlmada kisaltmis oluyorsunuz😒 tecrubeyle sabit 😐
akovalardan Nilayy Eğer kızım olsaydı Elif Ecrin, Nupelda, Hayrunisa,Hüsna, Alya Doğa, Zeynep Erva,İnci Ebrar isimlerini tercih ederdim.sanirkm bir sürü fikir anlamları da çok güzel.
melegimibeklerken 1PrensAnnesi maraş güzel gerçekten memleketimizin her köşesi ☺ Hangi çocuk doktoru canım?
Tugceasl Nilayy Benansu bana da kalp atısını açmadı ama gösterdi zaten 7 haftadan itibaren kalbi net atmaya baslıyormus