oglusunakavusmayibekleyenanne Oglununannesi canım benim 24+5 de 744 gr di yarın kontrole gidicem bakalım ne kadar oldu ogrenicem🤗
Oglununannesi Ades Twinsmom48 HazalKele Sinem52 AnestezikNurse Happygril Ozteber Oy maşaallah prenslere ve prenseslere💞💞💞💞💞💞💞💞💞kızlar yalnız bi sıkıntı var plesantam rahim ağzına yakındı 21. Haftamda ve hala yakınmış hiç çıkmamış yukarı😐böyle giderse kan bankası olan hastanede doğum olcak tabi sezeryan zaten ve oğlumu kucağıma almamalıymışım daha 13.5 aylık nasıl olcak o😑😑😑
Perimasali89 Oglununannesi 28 e kadar çıkma ihtimali var ama ilişki yasak ağır kaldırmakta yasak ayakta kalmakta uzun süre bunlar kanama yapabilir Progesteron desteği alıyorum ben her hafta iğne yapıyorum aynı durumdayım
Oglununannesi Perimasali89 banada 28-32 haftalar arası dedi hiç birşey vermedi ilişki yasak ve oğlunu da kaldırma dedi bu imkansız o daha bebek Allahım yavrumu korusun bilmiyorum ne yapıcam😕
Helin benim 25+3 gunluktu 755 gram dedi azmi acaba sizinkileri gorunce baya az geldi benimki boyuda 33 santim demisti
Oglununannesi Helin hayır canım hiçte az değil ultrasonla da alakalı aslında belki hepimizinki daha az ya da daha çok ortalama bu😇😇sağlıklı olsunlar önemi yok ben sadece erken doğum olur korkusundan bi an önce 2.5 kiloyu geçeceğimiz zamanlara gelmek istiyorum😑
SemraCantrkCokun Ben dün 25+6 ydım. Kilosu 881 gram boyu 32 cm. Boyu kısa geldi de lakin anne ve babanın da uzun olduğu söylenemez😄 Sanırım genetik.
Oglununannesi SemraCantrkCokun sanırım bizimki aynıdır brn de 25+0 da 851 di boyunu demedi ama 31 buçuk falandı galiba 7 ile çarptım fl yi çokta dikkat etmedm tekrar bakıcam🙂🙂