Zeyneplena34 Ya kızlar acayip mide bulantısı yanında mide kazınmaları yaşıyorum 7+1 günlük gebeyim. Ama bugün eşimden kokoreç, acı turşu istedim. Acaba kokoreç hamilelikte yemenin bir sakincasi var mı bildiğiniz? Ciğer vs biliyorum da kokoreç bilemedim
Cemrenur Zeyneplena34 ben hep yedim her hafta 😁 yani iyi temizlenip iyi pisirildiginden eminseniz yiyebilirsiniz doktorum böyle söylemişti bana. Diger sakatatlar için de aynı şey geçerli. Hiç kısmadım valla kelle paça yedim herşeyi yedim cok ta severim🤣 bi midye yemedim onun da zararlarını biliyorum 🙁
aeh kokoreç zararlı diye biliyorum en azından ilk 3 ay yemeseniz daha iyi. Normal dönerle bastırmaya çalışın derim..
Zeyneplena34 aeh işin kötü tarafı eti tavuğu görmeye tahammülüm yok ama bunu çekti canım. Ucundan yerim artık 😂
Zeyneplena34 Cemrenur ya eşimin çocukluğundan beri yediği bir yer güvenilir çok şükür de ben et tavuk tiksiniyorum bunu canım istedi 😂
imren91 Zeyneplena34 Normalde zararlı , yani tüketmemenizde fayda var. Ne olacağı belli olmaz çünkü. Bi kez yemişsiniz artık , nefsinize hakim olmaya çalışmalısınız bebeğiniz için
Tugcek33 Zeyneplena34 ben ciğer yedim 5 haftalık hamileydim🙈 hatta geçende canım şırdan istedi yarısını yedim yani😂 bence azda olsa yiyin çünkü insanın aklından çıkmıyor🙄
Gulsurmeli Zeyneplena34 sürekli yemediğin için bişe olmaz ama turşuyu yemee miden aşırı yanar benimde canım çekmişti ve midem çok fena ekşimişti
BerisMervos Zeyneplena34 kokoreç deilde acı iyi deil yeme bence Allah bebişini sağlıkla kucağına almayi nasip etsin