asslihan Özel sektör de çalısyorım ne zaman çalışabilir raporu alıp vermem gerekiyor iş yerine bilen varmı
Cinarinannesii_ asslihan mesleğin ne bilmiyorum canım ama ben 32 de çalışamaz aldım aynı haftada çalışabilir de alınıyor burda bazı arkadaşlar 24. Haftada alabileceğini söylüyor sen kaç haftalık hamilesin
Elidamla35 32de çalışamaz raporu için doktor söylüyor zaten siz çalışmak isterseniz 37ye kadar çalışabilir yazıyor ben suan 33 haftalıgım ve çalışabilir aldım 37ye kadar calısacağım
Gulhan-cesur1 Elidamla35 dogum dan sonraya ekleteceksınız o bır ay raporunuzu bazıları oyle yapmıs sanrım 2 ay dopumdann once 2 ay dogum dan sonra ya 37 ye kadar calsıabılır alıp dogum dan sonra 3 ay rapor almışlar
Cinarinannesii_ asslihan anladım canım dediğim gibi 32 de doktoruna danışırsın çünkü ben 24 u sadece devlette çalışanlar içi diye biliyorum
Cinarinannesii_ asslihan pandemiden dolayı onlara erken izne ayrılma ayrıcalığı vermişlerdi kuzum benim iş yerim martta bizi izne çıkardığı için son durum bu diye biliyorum bende