Mom42 Tuba04 2. Trimester canım ben 34+2 yim toplam 12 kilo aldım ilk 3 ay hiç almadımda vermedimde 8 kiloyu 2. Trimesterda aldım canım
Gulsah91 Tuba04 Şekeriniz yükseliyor olabilir bu yüzden hızlı kilo alabilirsiniz,beslenmenize dikkat etmeye çalışın hamurişi yağlı yemekler kızartmalar hiç yaramaz 🙋🏻♀️doktor zaten şeker testi ister 6.ayda
Buse919221 Bende aynı şekilde. 47yle başladım. 53 oldum. 23. Haftadayiz dün doktorum hızlı kilo aldığımi söyledi gebelik şekeri olabilir dedi test yapicak bir ay sonra
Ght Bence 30 dan sonra canım ilk 20 hafta 6 kilo verdim 20den 30a 4 kilo aldım ama bu son 10 günde yarım kilo almışım aynı şeyleri yiyorum hareketliyim ama hızlandı kilo alımı 🙄
Anne54 Tuba04 hamile kaldım hızlı bi şekilde kilo aldım 19 haftalığım 5 6 kilo rahat aldım ama çok ödemim var ödem yağdan kilodan daha iyi diyorlar biraz içim rahatlıyor 😐😑
Ght Bence 30 dan sonra canım ilk 20 hafta 6 kilo verdim 20den 30a 4 kilo aldım ama bu son 10 günde yarım kilo almışım aynı şeyleri yiyorum hareketliyim ama hızlandı kilo alımı 🙄