Ruveydakilic25 Kızlar 38+5 haftalık hamileyim doktorum bebeğimin haftasına göre geride olduğunu söyledi 😞 ne yalmam lazım da haftasına denk gelsin bu durum doğumu geciktirirmi başına böyle bişey gelen varmı lütfen yardım edin ❤
ZeynepSadicolu Ruveydakilic25 bende 29haftalığım bana da bir hafta geriden geliyor dedi kilosu. şekerim düşük olduğu için doktor dahaliye bölümüne yönlendirdi oda şekerimin düşükşüğünün çok normal olduğunu korkmamam gerektiğini bu tarz durumların olduğunu sağlıklı beslen o büyür dedi ben rahatladım sizde korkmayın
ZeynepSadicolu Ruveydakilic25 birde kendi doktorum dinlenirken bile sola taraf yatmam gerektiğini çocuğun daha fazla gelişebilidğini söylemişti birde ultrason yanılabiliyor emin olun siz kendinizi korkutmayın
Elizanmerve Ruveydakilic25 aynı durum bendede var canım 36 haftalığım ama karın çevresi 34 çıkıyor gitmediğim doktor kalmadı dedikleri tek şey anne baba minyon çok sorun değil filan harap oldum 1 haftadır 😓😓😓
Ruveydakilic25 Elizanmerve bizde minyon luk ta yok ama neden oldu hiç bilmiyorum ama doktor bebek minyon tipli olabilir demişti bi ara
Yasinoznur Ruveydakilic25 aynı durum bendede var cnm uygulamaam göre 34 olduk ama doktor 31 32goruyorum dedi mahvoldum kaç gündür hala öyleyim 😭😭
Ruveydakilic25 Yasinoznur canım çok ta takılma yinede Allah büyük sağa sağlim kucağımıza alalım inşallah ❤