Nurgul1 Teacherella1 öyle düşünme çünkü bulantılar çok kötü arada geliyor bana sadece bulantı ve yemek kokusuna karşı hassasiyetim var vegeldiği an inan ölüm gibi geliyor
Duygus97 Nurgul1 herkeste farklı oluyormuş kimisi doğuma bile bulantı ile gidiyormuş vallahi bir an önce geçse çok iyi olur yemek yiyememek çok zor ilaç işe yaramadı başka ilaç isteyeceğim doktorum dan pazartesi günü inşallah
Betulztrk Hafise 7+5 teyız 6+3 teyken duyduk kalp atısını cok sukur bıtek folıkasıt alıyorum bende ama cok bulantım var her gun kusuyorum bu hafta ☹️
HavvaMerve 6+5 aşırı derece bulantım ve kusmam var 🤦🏻♀️ Kızımda böyle olmamıştım kusarken bebeğimin olduğu yer kasılıyor ve acıyor 😐 korkuyorum da inşallah ona bir zararı olmaz
Teacherella1 Damla0101adn benimdw 5,85 çıkmıstı 50 mg başlattı doktor 15 gün sonra yarıya düşmüştü. Cuma tekrar baktıracağım
Gul76 Hafise 9 haftalik oldum bugun gidip kalp atisini duydum cok guzel bisey darisi basiniza inşallah
Tugba1616 Bende 7+4um bugün duyduk kalp atışlarını 💓💓 bende folikasit ve kan sulandirici kullanıyorum
Zeytingoz Bizde 6 haftalık olduk.haftaya kalp atımı için gideceğim inşallah sorun yoktur biraz tedirginim bu hafta duyamadık
HYM Damla0101adn amin inş sağ salim evlatlarımızı kucağımıza alırız inş yanlış yazmışım benimde bugün 7+5 ☺️