MuratZeynepDiner kızlar 35+5 haftalık hamileyim.boğazım şişti canım çok yanıyor ne iyi gelir ne kullanabilirim.kontrolume 1 hafta var daha
deletedmom25 MuratZeynepDiner ballı süt içmeni tavsiye ederim nane limon adaçayı çok az viksle obdurabilirsin bebekler için olandan
MuratZeynepDiner deletedmom25 limon bal sıcak su yapıyırm nane limonda deniyeym o kadar şiştiki yutkunamyorum
deletedmom25 Sltnbl ilk haftalarda canım arkadaş doğuracak olmuş artık fazlası zarardır herşeyin Gargara da yapılabilir yani Boğaz yumuşayabilir bu şekilde
bhmndls Kizlar bende de burnum tikali,aktiginda da iltihapli akinti geliyo ne kullanabilirim ?Koku alamiyorum hic sinuzitim var,burun spreyi kullanabilirmiyim acaba ?25+3 hamileyim..
Sltnbl bhmndls burun spreyi kullanma bende rahatsızlanmıştım doktor sprey veremeyeceğini hamilelik de kullanılmadığını söylemişti tuzlu su çek demişti birde ben vick sürüyordum rahatlıyordu
deletedmom25 bhmndls canım sıcak su buharı yap çok iyi geliyor geçmiş olsun ocakta kaynasın kaynadığı yerde içine çek
Sltnbl MuratZeynepDiner ıhlamur abartmamak kaydı ile bi fincan öneriyorlar adaçayı içinde ki madde düşünür sebep oluyor diye her haftasında yasak diye biliyorum çünkü doktorum kesinlikle içme demişti