aylh4467 Moralim çok bozuk ikili test için gittim bugün onun sonucuna stres yaparken iyi mi çıkacak kötümü derken ikili de sıkıntı yok ama yüksek tansiyonum çıktı 1 hafta bakacaklar ona göre ilaç kullancakmışım tansiyonu olanlar nasıl geçiyor hamilelik
Ssmmra aylh4467 22. Haftamda farkettik alfamet kullanıyorum 30. Haftams girdim çok yormayacaksn kendini dinlenirken ve doğurana kadar bir tansiyon aleti alıp onunla gün içinde hep ölçeceksn canm
Gulsah_alp93 Bende 24. Haftadaykrn bir an da belirdi ve hiçbir sey çıkmıyor idrarda ve kanda gebelik de değil diyor strese bağlı benimki aylh4467
Mucizem- aylh4467 benimde 14haftalikken çıktı küçük tansiyonum yüksek alfamet kullanıyorum sabah aksam hamur isi ve tuzlu herşey yasak günde 2defa tansiyon takibi yapıyorum 140/90 geçmesin dedi doktorum
aylh4467 Ssmmra geçmiş olsun size de yaşınız kaç acaba yaşla mı alakalı bu genetik mi ben şubatta 29 olcam daha önce testler yapılmıştı hiç bir şey çıkmamıştı ona şaşırdım
Ssmmra aylh4467 24 yaşındayım yaşla alakası yok canım ilk gebeliğim benim hamilelik tansiyonu çıkabiliyor bize vurdu bu da napalim doğurana kadar dikkat edicez kuzum
aylh4467 Gulsah_alp93 benimki de gebelik le alakalı değilmiş gebelik 5 aydan sonra çıkar dedi umarım benimde stresle alakalıdır ikili testte stres yapmıştım normalde de takıntılı bir insanım.
Gulsah_alp93 aylh4467 gebelikle alakalı olmaması stres işte hiçbir sey cıkmıyor normalde insallah sagasağlim kucagımıza alırız.Bende öyleyim panik atak rahatsızlıgım var
badekusunannesi Yüksek tansiyon olabilmesi için kaç olması gerekiyor .normalde her kontrole gittiğimde 10 a 6 çıkardı geçen 13 e 9 çıktı normal dediler ama bana yüksek geldi .
Gulsah_alp93 badekusunannesi sürekli olması lazım arada 13 8 14 15 çıkarsa dinlendikten sonra düşüyorsa ve sürekli olmuyorsa korkmayın.Sürekli devam etmesi lazım 13,14 benim başım patlayacak