sehrengiz_8 Hatice35 maalesef o kadar uzun ve belirsiz bir süreç olunca her şeyden şüphelenmeye başlıyoruz artık
incininannesi Mom050 kadın negatifse erkeğin de negatif olması gerekiyor yoksa uyuşmazlık oluyor ama kadın pozitifse erkek ye negatigte olsa pozitiftir olsa sorun olmuyor
Fatma7666 Hatice35 resmi nikah öncesi böyle durumlar için önceden kan testi veriliyor diye biliyorum orada bakıyorlardır sıkıntı olsa derlerdi ama benim annemle babamın da kanı aynı maşallah 5sağlıklı kardeşiz 🥰 bişey olmaz Allahın izniyle 🤲
Hatice35 Fatma7666 inşallah canım bi kaç kişiden duydum işe olur olmaz diye her kafadan bir ses tedavide görüyorum bende merak ettim
KasimMom Hatice35 resmî nikah yapılınca kan uyuşmazlığı varsa söyleniyor yoksa söylemiyorlar bizde eşimle B rh+’ iz bebeğimiz sağlıklı ikinciye hamileyim tabi rabbimin takdiri ne gelirse baş üstüne
Hatice35 KasimMom inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız 🤲Bi yandan eşimle de akrabayız dokturda dedi zaten bişey olmaz merak işte
Mom6 Hatice35 Ben sorun olcağını düşünmüyorum anne negatif baba pozitif olursa kan uyuşmazlığı oluyor canım onunda takibi yapılıyor eskisi gibi bir sorun oluşturmuyor eşimle bizde kan uyuşmazlığı var şuana kdr bir sorun çıkmadı çok şükür
Fatma7666 Hatice35 olmaz inşallah siz tedavinizi görün herşey güzel olacak diye düşünün olacak Allahın izniyle 🥰🤲
KasimMom Hatice35 sizde sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah siz içinizi ferah tutun hamilelik psikolojisi böyle şeyler düşünmek çok normal sağlıklı doğumlar dilerim ❤️🌸
Hatice35 Fatma7666 inşallah canım Rabbim senide sevindirsin benide sevindirsin çocuk için tedavi sürecinde olan herkesi 🤲😊
Hatice35 KasimMom aslında ben hamile değilim 1,5 senedir olmuyor tedavi görüyorum inşallah olur canım 😊
KasimMom Hatice35 öylemi dualarım sizinle allah büyüktür umarım en yakın zamanda güzel gebelik haberi alırsınız 🙏🌸🌸🌸
momsboys Hatice35 eger kadın negatif erkek pozitifse kan uyusmazlığı oluyor canım. buda zaten hamile kalmaya asla engel değil sadece bi iğne vurulman gerekiyor. Benimde eşimle aynı A pozitif bu güzel bişey😘
momelif Hatice35 negatif ve pozitifler de hamilelikte sakinca var ondada igne vuruluyorsun zaten hicbir sorun kalmiyor
Kuboskubos1 Hatice35 biriniz b pozitif, biriniz b negatif olursa sorun oluyormus. Bizimde eşimle aynı doktora sormuştum bir sorun olmaz demişti