Eylul58 busra_55 O haftala da en çok akşamları hissederdim gündüz pek olmazdı, uzan dinlen yan yat tatlı ye hissedersin insallah 😊
haziranin25i busra_55 30 lu haftalara kadar düzenli olarak hissedilmemesi normal karşılanıyor. Ben genelde sol tarafıma yattığımda daha yoğun bir şekilde hissediyordum 🤗
Beyziikoo busra_55 Çok normal hissedemiyor olmanız korkmayın daha küçükler net hissedebilmek için sanırım ☺☺Bende 23.haftamdayım. Mesela ultrasonda vuruyor ama ben karnımda hissetmiyordum🤣🤣 Şu 3 4 gündür artık çok net hissediyorum vurduğunda ama günün belli zamanları hiç hissetmediğim dahi oluyor çok normalmiş bu haftalarda 🤗🤗
busra_55 Eylul58 ben de akşam hissediyorum daha çok ama dün akşam hissetmedim pek. Peki kötü bir şey olmuş olursa Allah korusun nasil hissederim
Eylul58 busra_55 Rabbim göstermesin ama kanama agri vs olmadığı sürece anlayamayız ama her akşam hissediyorsan sorun yokturdur zaten, olurda hiç hissetmezsen doktora gidersin, sağlık ocaklarında steteskopla kalp atışını dinliyorlar
Beyziikoo busra_55 Rabbim esirgesin kendinizi öyle şartlamayın. Çok acil kötü bir şey olduğunda ya kanamamız ya sancımız olur zaten normal seyreden bir gebeliğiniz varsa. Güzel düşünün güzel olsun inşaAllah 😍🤗